Dakota Džonsone atklāj, cik traki patiesībā bija filmēties triloģijā “50 Greja nokrāsas”

Tagad, kad uz lielajiem ekrāniem iznākušas visas trīs “50 Greja nokrāsu” filmas, aktieri atklāj patiesību par pikanto ainiņu filmēšanu.

Dakota Džonsone, kura filmās atveido Anastasiju Stīlu nolēmusi pastāstīt, kas tad īsti notiek filmēšanas aizkulisēs.

Aktrise skaidro, ka sagatavošanās posms pirms filmēšanas ir visai mulsinošs, jo biezi vien nākas teju kailai gaidīt, kad varēs uzsākt filmēšanu. Savukārt citas reizes nākas sākt ar pavisam citu ainu, lai nomierinātu nervus.

“Lielākoties mums sagatavošanās sastāv no izprašanas kā mēs panāksim režisora iecerēto rezultātu – tas nozīmē, ka mums sniedz, piemēram, BDSM instruktāžu kamēr mēs abi esam teju kaili,” viņa atzīstas.

Related image

Skaidrs, ka režisors nevēlējās pieļaut to, ka tik specifiska filma tiek uzņemta nemākulīgi, tieši tādēļ aktieriem nācās līdz sīkākajām detaļām izprast dažādu rotaļlietu izmantošanu.

Skaidrs, ka Dakota Džonsone lieliski nojauta, kas gaidāms uzņemties Anastasijas Stīlas lomu triloģijā “50 Greja nokrāsas”, tomēr viņa atzītas, ka dažkārt viņai bija jādara tiešām šokējošas lietas. Runājot par grūtāko pikanto ainu visā filmēšanā, viņa skaidro:

“Visgrūtākais, ko biju darījusi – visu trīs filmu ietvaros – bija trešajā filmā redzamā intīmā aina, kurā manas rokas un kājas ir pieslēgtas pie sarkana ādas paneļa, kas karājas pie sienas.

Es tiku piesprādzēta un man tika aizsietas acis. Tas šķita šokējoši, jo lai arī kā es gatavojos un mēģināju šo ainu, tiklīdz man tika atņemta spēja redzēt, es nespēju pilnība kontrolēt savu ķermeni – nevarēju paredzēt kā tas mani ietekmēs.

Bija grūti uzņemt šo ainu un izdarīt visu kā nākas.”

Image result for christian grey

Kristianu Greju tēlojošais aktieris Džeimijs Dornans iepriekš atzinies, ka viņam visu filmēšanas laiku nācies nēsāt vien zeķei līdzīgu tikumības sargu. Viņš nebija vienīgais, kam nācās iztikt ar visai pieticīgu aizsegu – Dakota Džonsone nēsāja vien pašlīpošus stringus, kuri aktīvākajās ainās tika pielīmēti pie viņas ķermeņa. Aktrise pati atzinusies, ka šie niecīgie intīmo vietu aizsedzošie elementi ir patiesi ērmīgi.

 

Avots: http://vt.co/entertainment/film-tv/dakota-johnson-reveals-crazy-reality-shooting-sex-scenes-fifty-shades/vt.co

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru