Bēdas ies ar līkumu: trīs koki, kuriem vajadzētu augt jūsu mājas tuvumā

Koki ne tikai izdaiļo teritoriju ap māju, bet var būt arī spēcīgi aizsargi no negatīvām ietekmēm.

Ir noteikti koki, kuriem piemīt īpaša enerģija un kuri palīdz pasargāt māju un ģimeni no nelaimēm, nedienām un ļaunuma. Lūk, kādi trīs koki, pēc ezotēriķu domām, būtu jāstāda mājas tuvumā.

Bērzs

Tas ir gaismas, tīrības un dzīvības simbols. Un vēl bērzs palīdz attīrīt ūdeni, augsni un gaisu no piesārņojuma, pasargā no ļaunas acs un negatīvas enerģijas.

Ezotēriķi apgalvo, ka bērzs var piesaistīt mājai, kuras tuvumā tas aug, mīlestību, fizisko labsajūtu un labklājību. Vislabāk ir stādīt koku pie mājas ieejas. Tad tas kalpos kā īpašs filtrs visiem, kas tajā ienāk.

Ozols

Šis koks simbolizē gudrību, spēku un ilgmūžību. Ozolam raksturīga diezgan spēcīga enerģija, kas dod cilvēkam pārliecību par savām spējām, pasargā no negācijām un nomierina.

Tāpat ezotēriķi uzskata, ka ozols dod bagātību, panākumus un attīsta talantus. Vislabāk šo koku stādīt mājas aizmugurē, tad tas kalpos kā atbalsta cietoksnis mājoklim.

Koksni un ozolzīles var izmantot kā dekorus talismanu vai amuletu izgatavošanai.

Lasi vēl: Kā mazgāt segu un vai to var darīt veļas mašīnā

Priede

Tā ir izturības, cerības un mūžības simbols, jo saglabā zaļu vainagu visu gadu, pat tad, kad laika apstākļi šķiet visnelabvēlīgākie.

Priede arī pasargā no ārējās vides negatīvās ietekmes. Un pastāv arī uzskats, ka šis koks palīdz garīgajā izaugsmē, harmonijas meklējumos, meditācijā.

Ezotēriķi iesaka priedi stādīt pie mājas sāniem, tad tā sekmēs mieru visā mājā.

Priežu čiekurus, zarus un sveķus izmanto dažādos rituālos, aromterapijā un stresa mazināšanai.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru