Auns cūka, Jaunava kaza: noskaidro, kāda mājdzīvnieks esi saskaņā ar zodiaka zīmi

Svari – papagailis

Svari mīl skaistus mājdzīvniekus un zeltītus būrīšus, tāpēc putns ir ideāls kompanjons un mājas “aksesuārs” šai kardinālajai gaisa zīmei.

Skorpions – čūska

Nav nevienas zīmes, kas būtu vairāk apmelota vai pārprasta kā Skorpions, un nav neviena rāpuļa, kas būtu leģendārāks par čūsku. Atkarībā no tā, kam jautājat, gan zīme, gan čūska ir ļaunuma sinonīms. Tomēr tiem, kas viņus patiešām pazīst, pamana, ka gan čūsku, gan Skorpiona zīmē dzimušos raksturo daudzpusīga un spēcīga personība.

Strēlnieks – zirgs

Strēlnieks ir saistīts ar mītu par kentauru, kas ir puscilvēks, puszirgs. Strēlniekam zirgs ir kā atgriešanās. Turklāt Strēlnieki vienmēr ir gatavi izklaidēties, un zirgi guļ stāvus.

Mežāzis – vista

Kā kardināla Zemes zīme Mežāzis ir orientēts uz praktiskiem rezultātiem un taustāmiem ieguvumiem. Ja Mežāzis grasās uztraukties par mājdzīvnieka aprūpi, tad, lūk, šis mājdzīvnieks ir vispiemērotākais.

Ūdensvīrs – sesks

Ūdensvīri ir brīnišķīgi dīvainīši, un nav dīvaināka mājdzīvnieka par sesku. Tāpat kā Ūdensvīri, arī seski ir visaktīvākie rītausmā un krēslā.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Zivis – trusis

Trušu zobi nekad nebeidz augt, tāpat kā Zivju sirds nekad nebeidz cerēt. Turklāt abi viegli veido saiknes un apskāvienus uzskata par valūtu. Trusis, kam trūkst rotaļlietu un biedrības, bieži kļūst destruktīvs. Tāpat arī Zivis ir sabiedriski un bīstami mīlnieki.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru