Auns cūka, Jaunava kaza: noskaidro, kāda mājdzīvnieks esi saskaņā ar zodiaka zīmi

Astrologi norāda, ka katrai zodiaka zīmei ir raksturīgs mājdzīvnieku, kas vislabāk atbilst viņu personībai.

Auns – cūka

Par cūkām ir rakstīts, ka tās bieži garlaikojas sava augstā intelekta līmeņa dēļ, tāpēc, ja tām trūkst aktivitātes un sociālās mijiedarbības, tās ir potenciāli destruktīvas. Cūkas parasti ir nedaudz spītīgas un jūtīgas. Tas pats attiecas arī uz Auniem.

Vērsis – suns

Vērši sagaida izteiktu lojalitāti un pieķeršanos no ikviena savā dzīvē. Par laimi viņiem, lojalitāte un mentalitāte ir suņiem izplatītas izdzīvošanas stratēģijas. Sunim ir vajadzīgas tikai dažas lietas: pastāvīga barošana, pielūgšana, izmitināšana un uzslavas par elementāru uzvedību. Savā ziņā tas lieliski raksturo tos, kas dzimuši zem Vēža zīmes.

Dvīņi – rotaļlietas

Dvīņi ir vairāk pazīstami ar savu aso intelektu, nevis rūpju prasmēm. Viņiem ir nosliece uz aizmāršību un pazušanu. Un pasaule viņiem ir labāka vieta, ja viņi par kompāniju izvēlas nedzīvu priekšmetu, nevis siltasiņu radību.

Vēzis – augi

Vēži smagāk nekā jebkura cita zodiaka zīme panes zaudējumus, tāpēc viņiem vislabāk ir rūpēties par augiem, kuriem ir liela izdzīvošanas iespēja.

Lauva – kaķis

Lauva ciena visu un ikvienu, kas liek viņiem pievērst uzmanību. Gan šis mājdzīvnieks, gan zodiaka zīmes pārstāvji uzskata sevi par pusdieviem, neraugoties uz to, ka arvien vairāk pierādījumu liecina par pretējo.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Jaunava – kaza

Tāpat kā Jaunavām, arī Kazām ir nepieciešama liela personīgā telpa, un tās ir vienlīdz zinātkāras un inteliģentas. Ir ļoti svarīgi, lai Kazām būtu kāds pavadonis, un vēl svarīgāk, lai pieķeršanās starp tiem tiktu vienmērīgi sadalīta. To var saprast Jaunava, kas ienīst, ja viņu ignorē, un baidās, ka viņu izvēlas pēdējo.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru