Auniem jāpārdomā katrs solis, bet Ūdensvīram jāatturas no lielām pārmaiņām; Dienas horoskops 11. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šajā laikā ir svarīgi būt taupīgām un uzmanīgām attiecībā uz finansēm. Vislabāk izvairīties no nevajadzīgiem pirkumiem un taupīt naudu, kur vien iespējams.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šajā dienā ir nodrošināts pozitīvs noskaņojums. Ieteicams mierīgi nodarboties ar mācībām vai darbu, taču neaizmirstiet par atpūtu, lai izvairītos no pārslodzes.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem diena būs ikdienišķa, ar ierastajiem uzdevumiem un ikdienas pienākumiem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlniekiem šajā dienā ir svarīgi izvairīties no nevajadzīgas sarežģītības. Ieteicams izvēlēties vienkāršus problēmu risinājumus, lai nesarežģītu savu dzīvi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim šajā dienā ieteicams paturēt sevī sasniegumu prieku, lai izvairītos no nelabvēļu un skaudīgo cilvēku kaitināšanas, kas var kļūt par šķērsli viņu mērķu sasniegšanā.

Foto – Pexels

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šajā dienā nav ieteicams veikt nekādas pārmaiņas. Centies saglabāt stabilitāti un neuzsākt jaunas iniciatīvas. Labāk pagaidām atstāt visu savā vietā, pieļaujot tikai nelielas korekcijas.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šajā dienā ļoti neiesaka tērēt naudu. Nedomā par lieliem pirkumiem, īpaši par jaunām ierīcēm, lai izvairītos no finansiālām grūtībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru