Auniem jāpārdomā katrs solis, bet Ūdensvīram jāatturas no lielām pārmaiņām; Dienas horoskops 11. decembrim visām zodiaka zīmēm

Pirmdiena, 2023. gada 11. decembris, solās būt labvēlīga šonedēļ iesākto darbu pabeigšanai. Šis ir pozitīvu iespēju periods, kad veiksme būs to pusē, kuri nolems nepadoties un iesākto novest līdz galam.

Sīkāku informāciju par to, kas šajā dienā gaida katras zodiaka zīmes pārstāvjus, noskaidroja Tribīne žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem ir rūpīgi jāpārdomā katrs solis un rīcība, jāizvairās no avantūrām un riskiem, īpaši, ja nav pārliecības par lietas iznākumu.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsim šajā dienā ieteicams izrādīt draudzīgumu apkārtējiem. Tavas izplatītās labestības lojalitāte tev atgriezīsies dubultā, un tu vari rast iekšēju harmoniju.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Dvīņiem šajā dienā nav ieteicams grimt nostalģijā. Atgriešanās pagātnē, īpaši, ja tā bijusi neveiksmīga, var tikai sabojāt garastāvokli. Labāk koncentrēties uz tagadni un domāt par nākotni.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem vajadzētu sagatavoties romantiskiem un patīkamiem randiņiem. Tava otrā pusīte, iespējams, būs sagatavojusi tev kādu pārsteigumu, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šajā dienā ieteicams rūpīgi nodarboties ar nepabeigtajiem darbiem, jo rīt var rasties jauni uzdevumi un izaicinājumi, kas, iespējams, prasīs neplānotu ceļojumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru