Atklājas jaunas un iepriekš nepaziņotas detaļas par jaunieša nāvi, kas tika atrasts uz elektrovilciena jumta!

Puiši nodarbojas ar ļoti ekstrēmām izklaidēm, daļa no tām ir kāpšana dažādos torņos, braukāšana uz vilciena jumtiem, bet ar to arī šis saraksts nebeidzas – puiši bieži mēdz agresīvi kārtot attiecības ar apsargiem.  Ņikitas iesauka šajā domubiedru grupā bijusi Srekets.

Lasi vēl : Tikušas atklātas ļoti nepatīkamas detaļas par aktiera Jāņa Jarāna brāļa nāvi

Puišu gaitām līdzi seko daudzi nepilngadīgi bērni, grupējumam ir arī sava mājaslapa, kurā tiek pat piedāvāts pakalpojums – apmeklēt nedrošas un briesmu pilnas vietas, kas interesentiem izmaksātu 10 eiro. Tiek pieļauts, ka kopā ar Ņikitu tajā dienā bijis Kreizī, kas arī puisi pamudinājis uz šo nāvējošo izklaidi, par to vēsta informācija grupējuma mājaslapā.

Puisis milzīgo triecienu saņēmis starp Lielupes un Bulduru apstātnes vietām, puisis, uz jumta esot, piecēlies kājās, pieskaroties vadam, kas izraisīja viņa jakas aizdegšanos.  Ja ticam informācijai, ka puisis nav bijis viens, tad viņa domubiedri pat nav pacentušies par negadījumu ziņos Pol***jai vai ātrajai palīdzībai.

Lasi arī: Skulme un Kivičš beidzot pazūd no Latvijas uz visiem laikiem! Cilvēki neslēpj atvieglojumu

Skatītāji ir izbrīnīti par to, ka zēna foto ir atrodas mājaslapā, kad tas ticis atrasts, PV darbinieks paziņojis, ka tiek veikta izmeklēšana, kā foto nonācis internetā. Izmeklēšanu joprojām veic arī Valsts Pol***ja, kas komentārus šobrīd nesniedz.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru