Astroloģe par koronavīrusu: jau maijā varēsim atviegloti uzelpot. Uzzini ko vēl astroloģe sola!

Bet jūnijā-jūlijā koronavīrusa tēma atkal kļūs aktuāla. Tomēr tas nenozīmēs kārtējo vīrusa uzliesmojumu, bet gan sērgas apkarošanas pasākumu pārskatīšanu un jaunu noteikumu un likumu izstrādi, ņemot vērā notikušo (Turklāt Saturns jūlijā atgriežas Mežāža zīmē, bet tas norāda uz korekcijām vecajoslikumos un noteikumos un jaunu likumu un noteikumu radīšanu).

Trešais un pēdējais Jupitera savienojums ar Plutonu notiks 2020.gada novembrī. Iespējams vēl viens vīrusa uzliesmojums, pēc kura koronavīrusa pandēmijas stāstam tiks pielikts punkts. Un to varēs aizmirst kā ļaunu murgu!

Decembrī Jupiters un Saturns savienosies Ūdensvīra zīmē – mūs gaida jauna, pavisam citāda pasaule. Pārmaiņas būs ietekmējusi arī pandēmija, un mums būs jāpierod pie jaunas pasaules kārtības.

Lasi vēl: Mamma un divi bērni nomira dēļ automašīnas defekta. Lūdzu, nepieļaujiet šādu kļūdu, ja pārvietojaties ar auto!

Turpmākajos gados galvenā uzmanība tiks pievērsta virtuālās saziņas attīstībai, bezskaidras naudas norēķiniem un jaunas digitālas valūtas izveidošanai. Attīstīsies iespējas strādāt un mācīties attālināti, turklāt popularitāti iegūs virtuālie ceļojumi, prognozē astroloģe.

Natālija Koljada, astroloģe

Avots:

esotericblog

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru