Astroloģe par koronavīrusu: jau maijā varēsim atviegloti uzelpot. Uzzini ko vēl astroloģe sola!

Kad Jupiters 2019. gada decembrī iegāja Mežāža zīmē varēja gaidīt, ka radīsies grūtības ar starptautiskajiem ceļojumiem.

Jupiters Mežāzī atradīsies līdz pat 2020. gada 19. decembrim, tāpēc, visticamāk, visu gadu robežas starp valstīm būs slēgtas vai darbosies stingri ierobežojumi robežu šķērsošanā. Šogad labāk ir noskaņoties atvaļinājumu pavadīšanai savā valstī, reģionā vai pat pilsētā.

Nu ko, atliek tikai analizēt, kā notikumi attīstījās astroloģiskajā plānā, un jau zinot, kas notiek, izdarīt secinājumus par to, kad un kā viss beigsies, pauž pazīstamā astroloģe Natālija Koļada.

Notikumu attīstība

Saturna satikšanās ar Plutonu 2020.gada janvārī iezīmēja karantīnas sākumu Ķīnā. Saturns plus Plutons nozīmēja stingrus ierobežojumus (Saturns) visiem iedzīvotājiem (Plutons), kas strauji izmainīja ierasto dzīves ritmu (Plutons). Šo planētu savienošanās savā starpā un ar Merkuru (ziņu planēta) 2020. gada 11. janvārī sakrita ar pirmo oficiāli paziņoto nāves gadījumu no koronavīrusa.

Bet 11.martā, kad Pasaules Vese***as organizācijapaziņoja par pandēmiju, Jupiters sāka tuvināties Plutonam. Tieši Jupiters ir “svarīgākais spēlētājs” šajā situācijā, un ar tā palīdzību mēs sekosim līdzi notikumu attīstībai.

Martā, kad Jupiters turpināja tuvoties Plutonam, koronavīruss skāra arvien vairāk valstu un tās veica karantīnas pasākumus. Taču jau tuvākajās aprīļa dienās, kad Jupiters atstās savienojumu ar Plutonu, situācija uzlabosies (bet neatrisināsies).

Epidēmijas kulminācija norisinājāsmarta beigās – aprīļa sākumā, bet to mīkstināja Marss, kas satikās ar Jupiteru, Plutonu un Saturnu. 7. aprīlī Marss izveidoja kvadrātu ar Urānu, kas veicināja cilvēku mirstību un pastiprināja spriedzi.

Pilnmēness 8. aprīlī sakrita ar perigeju (supermēnesi), un emocijas sita augstu vilni. Cilvēkos pieauga bailes, panika, radās garīgā stāvokļa traucējumi.

Situācijas atrisinājums

Situācija atrisināsies tikai tad, kad noslēgsies Jupitera cilpa ar Plutonu. – tas notiks 2020.gada decembrī.

Pēc 25.aprīļa, situācija, visticamāk, uzlabosies, bet maijā mēs jau varēsim atviegloti uzelpot un puslīdz atgriezties ierastajā dzīves ritmā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru