Ak Dievs! Pirmo reizi ticis publicēts video ar Šrilankas teroristu, kur redzams, kā viņš ieiet baznīcā un….

Šrilankas varasiestādes tikai 23. aprīlī ir publiskojušas video, kur ir redzams viens no galvneajiem Lieldienu terorakta spridzinātājiem. Video ir redzams kā vīrietis ar milzīgu somu ieiet Negombo pilsētas baznīcā. Pēc pāris sekundēm norisinājās milzu sprādzniens, kurā gāja bojā desmitiem cilvēku. Pēc brīža notika sprādzieni arī citās baznītās un viesnīcās.

Viens no izdzīvojušajiem visu redzēja savām acīm, diemžēl viņš šajā sprādzienā zaudēja savu sievu un meitu. Viņam paveicās, jo bija turpat blakus, taču viņš brīnumainā kārtā izdzīvoja.

Lasi vēl : Reizniece Ozola izteikusies : “Ja būtu iespēja vēlreiz ieviest nodokļu reformu, kopumā es darītu tieši to pašu”

Kāds cits vīrietis, kurš ir ciemata iedzīvotājs pastāstīja par redzēto. Viņš stāstīja, ka pats savām acīm redzēja, kā mirst cilvēki viņa acu priekšā, nemaz nerunājot par milzīgo jucekli un As**s peļķi viņa acu priekšā. Tas viss ir ļoti, ļoti skumji.

Zināms tas, ka par šo teroristu uzbrukumu ir sarīkojši Islāma valsts ar savu Amaq atzaru. Viņi paziņojuši, ka uzbrukums veikts ar tā kaujiniekiem.

Milzīgās ekspolcijas notika teju vai vienlaicīgi trijās baznīcās, kurās norisinājās Lieldienu dievkalpojumi, kā arī trīs dažādās viesnīcās. Pašlaik zināms, ka miruši vismaz 320 cilvēki.

Šrilankas valdība ir paziņojusi, ka konkrētais uzbrukums visticamāk nācis no vietējās radikālās islāmistu grupas, kura tiek dēvēta par “National Thowheeth Jama’ath”

Lūk, arī video :

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru