9 bīstami sapņi, kas tevi nopietni un nepārprotami brīdina: kāds tevi ir nolādējis

5. Tuva cilvēka bojā eja

Foto – Pexels

Šis sapnis var nenorādīt uz to, ka kāds jums uzlicis ļaunu aci, taču tas noteikti liecina par to, ka kāds vēlas nodarīt postu kādam jums mīļam un tuvam cilvēkam. Noteikti brīdiniet savus mīļos cilvēkus, ka kāds viņam vēlas kaitēt. Starp citu, šādos sapņos dažkārt var nosapņot arī pašu ļaundari – to, kurš vēlas kaitēt šim cilvēkam.

6. Esat iestrēdzis purvā

Foto – Pexels

Ja sapnī jūs aprij kustīgās smiltis vai jūs slīkstat purvā, tas varētu liecināt par to, ka kāds uz jums tur pamatīgu aizvainojumu. Turpmākajās dienās piesargieties no strīdiem un neaiciniet uz mājām cilvēkus, kurus slikti pazīstat vai vēl sliktāk – nepazīstat nemaz.

7. Dēmoni

Jebkāda veida dēmoni sapņos brīdina, ka kāds cenšas jūsu apziņai piesaistīt kādu enerģētiski tumšu būtni. Tas ir ļoti bīstami, tāpēc nekavējoties jārīkojas, ierobežojot saziņu ar svešiniekiem un bīstamiem cilvēkiem.

8. Kukaiņi

Pretīgi kukaiņi, piemēram, mušas, tārpi vai tarakāni – to sapnī redz cilvēki, kuri ir tikuši spēcīgi noskausti. Tā ir zīme, kas vēsta, ka jums steidzami jāpārtrauc stāstīt citiem par saviem plāniem, ambīcijām un uzvarām. Jums nevajadzētu lielīties ar saviem sasniegumiem.

9. Cilvēks bez galvas

Foto – Pexels

Šī ir viena no acīmredzamākajām pazīmēm, kas norāda, ka kāds jūs ir nolādējis. Tas noteikti nav nekāds joks. Pie tam šāds sapnis norāda arī uz to, ka “uzbrucējs” savā lāstā ir izmantojis vai nu jūsu matus vai kaut ko no personīgajām mantām, tāpēc nodarītais posts ir liels. Šādā gadījumā labāk vērsties pie speciālista, kas prot noņemt šādus lāstus, jo tas ir ārkārtīgi sarežģīts uzdevums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru