7 lietas, ko lielākā daļa sieviešu nezina par vīriešiem

Atzīstiet, ka, tiecoties pēc mīlestības un romantikas, jūs dažreiz uzvedaties pārāk savtīgi. Tā gadās visiem. Mums visiem ir savi priekšstati par to, kādām vajadzētu izskatīties ideālām attiecībām.

Tomēr vai šajā scenārijā jūs kādreiz esat ielicis sevi puiša vietā? Protams, jūs saprotat, ko vēlaties, un jums ir priekšstats par to, kas jums būs jāpiedzīvo mīlestības dēļ. Bet varbūt jūs nezināt, cik daudz pūļu vīrieši pieliek, lai nopelnītu jūsu mīlestību.

Jūs pieļaujat lielu kļūdu, ja pat nemēģināt saprast, kā tieši darbojas pretējā dzimuma pārstāvji. Paturiet prātā, ka, jo vairāk jūs zināt par vīriešu uzvedību, jo vieglāk būs sazināties un laika gaitā izveidot veselīgas attiecības.

Jā, daudzas meitenes, kuras uzsāk attiecības ar rožainiem sapņiem, nonāk realitātē, kas ne vienmēr ir patīkama. Un katru reizi, kad viņas piedzīvo salauztu sirdi, viņas domā, ka visi vīrieši ir “vienādi” un nekas nav atkarīgs no pašas sievietes.

Jums būs patiešām jāpieliek pūles, lai saprastu, kas motivē jūsu vīrieša rīcību. Un, ja nezināt, ar ko sākt, jums var noderēt daži šajā rakstā aplūkotie pamati, par kuriem vēsta attiecību terapeite Lindsija Dikinsa.

Viņiem arī ir jātiek galā ar noraidījumu

Daudzas atstumtās sievietes pēc tam ilgstoši spēlē upura lomu. Ir normāli justies skumjām par to, ka esi pamests vai noraidīts. Tomēr būtu muļķīgi domāt, ka vīrieši nemaz necieš tāpēc, ka tiek atstumti. Turklāt vīriešiem daudz biežāk nākas samierināties ar atteikumiem, jo ​​parasti iniciatīva attiecību veidošanā nāk no viņu puses.

Viņi ir pakļauti stereotipu spiedienam noteiktā veidā izturēties pret sievietēm

Vīrieši savā uzvedībā vienmēr ievēro augstus standartus. Viņiem nepārtraukti saka, ka viņiem jāuzvedas kā džentelmeņiem. Jā, tieši tā tam ir jābūt. Bet dažreiz tas patiešām var būt grūti, un būtu negodīgi no jūsu puses, ja jūs ignorētu šo faktu.

Lasi vēl: Panikas lēkmes: labākie veidi, kā tās apturēt

Viņiem nav viegli tikt pie randiņa

Protams, sieviete gaida, kad vīrietis viņu uzaicinās uz randiņu. Tomēr tas nenozīmē, ka katrs vīrietis spēj sarīkot randiņus pa labi un pa kreisi. Kad vīrietis saņem atteikumu, viņš bieži zaudē pārliecību, ka viņam turpmāk jābūt neatlaidīgam.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru