5 galvenās 2024. gada pavasara tendences: ko iegādāties, lai izskatītos pasakaini

Drapējums

Šopavasar modē būs apģērbi ar neparastu dizaina tehniku – drapēšanu. Šis elements piešķir romantisku, gaisīgu un izsmalcinātu tēlu.

Drapējums lieliski pielāgojas figūrai, var lieliski mainīt formu un radīt pilnīgi atšķirīgus siluetus. Šo stilīgo tehniku savās kolekcijās izmantoja Carolina Herrera, JW Anderson, Tove, Rabanne un citi.

Bārkstis

Tā nav jauna tendence, taču šopavasar tā ir ļoti pārliecinoši ieviesusies topā. Bārkstis piešķir lietām tekstūru un rotaļīgāku noskaņu. Tāpēc Holivudas zvaigznes noteikti izvēlēsies apģērbu ar šo elementu.

Jaunajās kolekcijās bārkstis parādīsies dažādās variācijās – no spilgtiem toņiem līdz mirdzošam metālam; īsas auduma lentītes, gari diegi vai vispār auklas; uz svārkiem, topiem, kleitām un somām.

Džinsa apģērbs

Pagājušajā gadā ļoti populārs bija džinsa audums, un tas būs aktuāls arī šopavasar. Šīs sezonas aktuālākās preces ir džinsa šorti, bikses dažādās variācijās, maxi svārki, kostīmi, krekli un silueta jakas. Pērkot apģērbu pavasarim, dodiet priekšroku biksēm ar plēsumiem, baggy modeļiem un neparastām apjomīgām detaļām.

Džinsu apģērbi labi sader ar pamatkrāsām vai košām krāsām, ādas garderobes elementiem vai citām džinsa lietām. Tāpēc šopavasar varat droši veidot tēlus “totālā džinsa” stilā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru