Vilks aitas kažokā. 6 pazīmes, ka jūsu partneris ir nestabils un no viņa ir jāuzmanās

Daudzi cilvēki ir pamanījuši, ka blakus viņiem var nebūt paši patīkamākie raksturi. Bet kā zināt, vai vilks aitas kažokā nav pārāk tuvu? Ir emocionāli nestabila cilvēka pazīmes, kas palīdzēs jums saprast lietas.

Persona ir ļoti greizsirdīga

Ja jūsu partneris neslēpj, ka ir valdonīgs, un tajā pašā laikā rīko skandālus un necenšas savaldīt savas emocijas – viss ir ļoti slikti. Visticamāk, nākotnē viņš sarīkos vēl vairāk greizsirdības scēnu, nedodot jums mieru.

Viņam ir sarežģītas attiecības ar ģimeni

Ja tev blakus ir cilvēks, kurš nav atrisinājis savas problēmas ar radiniekiem, tas ietekmēs arī tevi. Emocionāli nestabils cilvēks savu negatīvismu pārnes uz citiem cilvēkiem, jums būs grūti veidot uzticības pilnas attiecības un plānot nākotni.

Problēmas ar naudu

Jūs pamanāt, ka cilvēkam ir problēmas ar naudu. Protams, dažkārt tas var nebūt saistīts ar emocionālo nestabilitāti. Tomēr, ja jūs redzat, ka jūsu partneris vai draugs ir gatavs atdot savu pēdējo centu, lai saņemtu kāda cita piekrišanu, vai vienkārši ir iestidzis parādos, tas var būt sarkanais karogs.

Viņam vai viņai ir bijuši daudzi romāni

Noteikti nevajadzētu ignorēt faktu, ka vīrietis lepojas ar attiecībām ar lielu skaitu sieviešu. Diez vai jūs varat būt “tā vienīgā”. Visticamāk, viņš vienkārši nostiprinās uz jūsu rēķina un vienkārši ierakstīs jūsu vārdu savā “mazo uzvaru piezīmju blociņā”.

Vīrietis ir pārāk apsēsts

Emocionāli nestabili cilvēki uzvedas tā, it kā viņiem būtu nepieciešama pastāvīga uzmanība. Un, ja sākumā tas jums var šķist jauki, drīz vien sapratīsiet, ka kļūstat par partnera īpašumu. No šāda cilvēka vajadzētu bēgt prom, neatskatoties atpakaļ.

Viņš ir pārāk karstasinīgs

Ja dusmu lēkmē vīrietis atļaujas uz jums kliegt, tas nav normāli. Emocionāli nestabils raksturs nespēs sevi kontrolēt un saglabāt kontroli, nereti tas noved pie emocionālas un fiziskas vardarbības.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru