VIDEO: Šīs neveiksmīgās epizodes dēļ Porziņģis šosezon vairs nespēlēs, tāpat vasarā arī nevarēs palīdzēt Latvijas izlasei

Kā zināms, Latvijas labākais basketbolists, uzlecošā zvaigzne, Kristaps Porziņģis spēlē NBA komandā Ņujorkas “Knicks”. Šodien spēlējot pret Milvalkijas “Bucks” un raidot bumbu grozā no augšas, Porziņģi neveiksmīgi bloķējot no līdzsvara izsita Jaņņa Adetokunbo. Tā rezultātā Porziņģis sasvērās un pamežģījot kāju nokrita. Sākumā āķiet, ka Kristaps ir savainojis ceļgalu.

Ar komandas biedru palīdzību viņš pamet laukumu. Arī komentētāji piemetina: “Cerēsim, ka viss būs kārtībā, kā nekā viņš [Porziņģis] ir NBA jaunais talants.” Tūliņ pieņemts lēmums, ka jādodas uz Slim**cu veikt magnētisko rezonansi. Tur, diemžēl, konstatēts, ka Porziņģim ir ceļgala krustenisko saišu plīsums, to”Knics” to apstiprina savā Twitter kontā:

Visticamāk Porziņģim šī sezona ir galā, jo viņam nozīmēta svarīga ceļgala operācija pēc kuras nepieciešama vēl visai ilgstoša rehabilitācija. Tāpat Latvijas labākais basketbolists nevarēs palīdzēt Latvijas basketbola izlasei Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs, kas notiks šovasar.

Noskaties video:

Avots: youtube.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru