Veļas mašīna kalpos vismaz 10 gadus: šīs trīs lietas nodrošinās ilgāku veļas mašīnas kalpošanas laiku

Ir atklāti trīs noslēpumi, kas paildzina veļas mazgājamās mašīnas kalpošanas laiku.

Lai veļas mašīna kalpotu vismaz 10 gadus, jāievēro vairāki elementāri noteikumi. To saka pieredzējušas saimnieces, kuras ļoti rūpējas par savu neaizvietojami palīgu apģērba kopšanā.

Bieži vien darbības laikā cilindrā mazgāšanās procesa laikā nokļūst monētas, saspraudes, papīri, pat telefoni. Tomēr tas ir pilnīgi nepieņemami. Pastāv liels risks, ka mehānismā iekļūs kāda sīka lieta un to sabojās.

Lai nevajadzētu izsaukt meistaru, kura pakalpojumi tagad maksā pieklājīgu summu, pietiek katru reizi pārbaudīt apģērba kabatas un visu no tām izņemt. Tā jūs noteikti izvairīsieties no lūzumiem savas neuzmanības dēļ.

Veļas mašīna jāizvēdina katru reizi pēc veļas mazgāšanas cikla. Ja to nedarīsiet, turot cilindra durvis atvērtas, laika gaitā parādīsies pelējums, radīsies rūsas un lietas sāks nepatīkami smaržot.

Lasi vēl: Ar vienu rokas vēzienu: 2 triki, kā noņemt plēvi no aknām pirms to pagatavošanas

Pēdējais var notikt arī veļas kondicioniera lietošanas dēļ. Fakts ir tāds, ka bieži vien tas netiek pilnībā izskalots no sava nodalījuma, un darbības procesā sāk aizsērēt šļūtenes. Dažas saimnieces ir iemācījušās izmantot sodu ar etiķi, lai mīkstinātu ūdeni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru