Uzzinot, kāpēc kaimiņi vārīja riekstus, es izdarīju tieši to pašu… Šis līdzeklis ir miljoniem dolāru vērts!

Tiek izmantots kosmetoloģijā

Valriekstu eļļa tiek izmantota ne tikai medicīnas, bet arī kosmētikas mērķiem, jo tā uz ādu iedarbojas atjaunojoši, stiprina matus un nagus. Uz valriekstu eļļas bāzes tiek veidotas pretiekaisuma maskas, kas der jebkuram ādas tipam. Šī eļļa ļoti ātri iesūcas, āda kļūst zīdaina un tai piemīt reģenerējošas īpašības.

Bagātina organismu ar jodu

Augstais joda saturs produktā izskaidro tā noderīgumu cilvēkiem, kuri cieš no vairogdziedzera saslimšanām. Kā jau mēs zinām, jods regulē vielmaiņu cilvēka organismā un bez tā mūsu dzīve nav iespējama. Ēst vairāk valriekstu mēs iesakām cilvēkiem, kuri dzīvo granīta iegulu rajonos un zonās, kurās novērota paaugstināta radiācija. Tieši jods, kas lielā daudzumā atrodams valriekstos, nokrāso valriekstu vācēju rokas.

Tas viss paskaidro, kāpēc valrieksti ietverti visnoderīgāko produktu sarakstā. Mēs jau apstiprinājām informāciju par tā lietderīgumu smadzenēm, bet vēl reizi gribas attaisnot mītu, ka valrieksti bojā figūru.

Riekstu lielais kaloriju daudzums ir bīstams tajā gadījumā, ja tos ēd maisiem, kas praktiski ir neiespējami, jo produkts ir ļoti sātīgs. Pietiek ar pieciem vai pat trim riekstiem, lai palīdzētu organismam un jūsu figūrai, jo valrieksti lieliski uzlabo vielmaiņu. Valriekstus ēd kopā ar bietēm, medu vai arī vienkārši tāpat.

Padalieties ar mūsu rakstu ar saviem tuviniekiem un biežāk cienājieties ar riekstiem!

avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru