Uzzini kā 15. februāra (šodiena) daļējs saules aptumsums ietekmēs katru no zodiaka zīmēm!

Vērsis

Lasi vēl: Pārliecinies, lai no tava auto sniegs būtu notīrīts, jo pretējā gadījumā tevi gaida… sods!

Saules aptumsums Vērsim var sniegt iedvesmu un jaunas idejas. Astrologi iesaka meklēt savus iekšējos radošus impulsus. Iegādājies kādu biļeti uz kādu koncertu vai teātra izrādi.

Šodien viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm un mērķiem, ko jūs meklējat. Lai pilnīgi attīstītos tev sevi ir jāiemīl un jāsaprot. Spēcīgas pozitīvas emocijas palīdzēs jums atklāt jaunus talanta aspektus.

Dvīņi

Dvīņiem saules aptumsuma periods var kļūt par atklāsmes brīdi. Jums vienkārši jāpārtrauc stāstīt par saviem plāniem un neļauj skaudīgiem cilvēkiem atrasties tev blakus. Saziņa ar šādiem cilvēkiem var tevi tikai sagraut.  Jums būs iespēja atrisināt šodien visas iepriekš atliktās problēmas.

Vēzis

Fiziskās slodzes šodien ātri atņems tev spēkus, tādēļ šodien labāk dari ko mierīgu. Atlieciet fiziskos uzdevumus uz labvēlīgāku laiku. Jūs gaida liela mīlestība, ne tikai šodien, bet arī turpmāk. Jūs droši varat paust savas jūtas pret otru cilvēku, jo viņš to gaida.

Lauva

Nav ieteicams aizrauties šodien ar sliktiem ieradumiem un atkarībām. Savtīgums un lepnība  neļaus jums sasniegt panākumus.   Šis laiks ir domāts veiksmīgiem darījumiem un jaunām noderīgām paziņām, kas palīdzēs jums sasniegt jaunu attīstības līmeni. Izmantojiet savu dabisko šarmu.

Jaunava

Svarīgi atcerēties, ka cilvēki mēdz kļūdīties. Nesodiet viņus, jo pretējā gadījumā jums tiks bumeranga efekts. Saules aptumsuma laikā ieklausies savā iekšējā balsī un uz kādu laiku aizmirsti par apkārtējiem cilvēkiem, domā tikai par sevi. Šodien labi attiecies pret panākumiem, tad tie arī nāks uz tavu pusi.

Svari

Aptumsuma laikā vajadzētu atcerēties, ka ne viss, ko plānojat, kļūs par realitāti. Sagatavojieties improvizācijai. Veiksme ietekmēs visas sfēras, bet jums būs jāizvēlas viens vai otrs virziens, citādi mantkārība novedīs pie nožēlojamiem rezultātiem.

Skorpions

Saules aptumsuma periods var kļūt par jaunu dzīves posmu. Lai harmonija un labklājība nonāktu tavā dzīvē, izmanto savu šarmu. Necenties iegūt jaunu mīlestību šajā laikā, jo tā būs tikai īstermiņa aizraušanās nevis lielā mīlestība.

Strēlnieks

Strēlnieku gaida veiksme uzņēmējdarbības vidē. Tomēr, lai to panāktu, jums būs jāstrādā smagi. Nebaidies no jauniem piedāvājumiem un atbildības. No tā, kā jūs sevi pierādīsiet atkarīga jūsu turpmākā dzīve. Saules aptumsums sniegs jums daudzas jaunas idejas, kuras jūs varat arī īstenot.

Lasi vēl: Veicot paternitātes testu vīrietis atklājis, ka nav sava dēla bioloģiskais tēvs

Mežāzis

Šo dien ieklausies savā intuīcijā, jo tā tevi nepiemānīs. Nemēģiniet tērēt visu savu laiku trokšņainās kompānijās. Dažreiz vientulība dod daudz vairāk. Astrologi šodien tev iesaka nedod nevienam nepatiesas cerības un solījumus. Šāda rīcība saglabās jūsu reputāciju un mieru.

Ūdensvīrs

Saules aptumsuma laikā planētu enerģija palīdzēs jums daudz paveikt. Nevilcinieties un rīkojieties, jo liktenis mīl pārliecinošus cilvēkus, kuri cīnās par savu vietu zem saules! Veiksme tev šodien noteikti smaidīs. Uzmanība jāpievērš mīlestības dzīvei.

Zivis

Jūsu iekšējā balss pastāstīs jums vislabāko izeju no nepatīkamas situācijas un palīdzēs izvairīties no kļūdām. Astrologi iesaka rūpēties par finansiālo labklājību. Šodien droši varat ļauties jauniem piedzīvojumiem un dēkām ar jauniem draugiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru