Tikai nepilnas divas krūzītes dienā un jau pēc nedēļas tavs vēderiņš būs apburoši skaists un tievs – Pārbaudīts!

Mūsdienās gandrīz visi cieš no liekā svara, īpašs apgrūtinājums tas ir tad, ja drīzumā ir gaidāms kāds ļoti nozīmīgs pasākums, kurā esiet kā viesis vai arī pat galvenais varonis. Jebkurā gadījumā, šis brīnumlīdzeklis ļaus jums zaudēt vēdera apkārtmēru septiņu līdz desmit dienu laikā! Šo dzērienu izgudrojis Maiks Moreno, un tagad visa pasaule jūk prātā dēļ šī dzēriena.  Miks ir slavens uztura speciālists, kas dzīvo ASV, un kura ikdienas darbs ir saistīts ar liekā svara nomešanu.

Šis dzēriens sadedzina taukus, īpaši vēdera taukus, un aizdzīs to uzpūstā vēdera sajūtu tālēs zilajās. Tiek apgalvots, ka šis dzēriens palīdzēs jums samazināt sava vidukļa apkārtmēru par veselu centimetru dienā.

Galvenā ideja dzērienam ir izvadīt toksīnus un nevajadzīgās vielas no jūsu ķermeņa, īpaši no vidukļa apvidus. Bet ar to šī dzēriena labās īpašības nebeidzas – tas arī uzlabos ādas un matu struktūru, kā arī palīdzēs smadzeņu un ķermeņa muskuļu darbībai.

Brīnumlīdzekļa sastāvdaļas:
1) 1 krūzīte svaigi spiestas greipfrūtu sulas.
2) 1 tējkarote medus

3) 2 tējkarotes ābolu etiķa
4) pustējkarote rīvēta ingvera

5) Pāris sakapātas piparmētru lapas
6) 1/4 krūzes ar ūdeni.

Pagatavošanas process ir pavisam vienkāršs: Sajauc visas sastāvdaļās vienā bļodā – maisi, kamēr viss ir tiešām labi sajaucies.

Visas šīs sastāvdaļas ir labas un noderīgas jūsu ķermenim, bet sajaucot tās visas kopā iegūsiet superlīdzekli, kas pārvērtīs jūsu ķermeni līdz nepazīšanai.

Līdzeklis jādzer katru dienu, vismaz 7 dienas, no rīta un vakarā. Pēc nedēļas vajag izlaist , un tad varat sākt atkal, līdz jūsu ideālais augums ir sasniegts.

Lasi vēl : Mamma savu jaundzimušo pameta uz ielas kurpju kastē – Pēc 17 gadiem viņš liek raudāt miljoniem

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru