Sieviete nespēja novaldīt savu mašīnu un milzīgā ātrumā “Ielidoja” upē. Lūk, kas palika viņas mašīnā!

Kāda sieviete cieta auto nelaimes gadījumā, kad zaudēja vadību pār savu automašīnu, kas beidzās ar nonākšanu ezerā. Sieviete, auto nebija viena, Debrijai Titusai līdzi bija arī divi viņas mīluļi- suņi.

Pēc avārijas sieviete neapjuka uz ilgu laiku un ātri vien tikusi laukā no mašīnas, bet ir arī sliktā ziņa – sieviete spēja izglābt tikai vienu no saviem mīluļiem, otrs, vārdā Mukijs bija iespiests, kā dēļ nebija spējīgs tikt laukā no auto, un arī saimniece viņam nespēja palīdzēt.

Debrijas sirds bija sarauta gabalos, atstājot sev tik tuvo mājdzīvnieku aiz sevis, bet atpakaļ atgriezties viņai vairs nebija ne spēka, ne arī laika.

Kā jau jebkurā nelaimes gadījumā, tika izsaukta arī Pol***ja. Pol***jas pārstāvjiem ierodoties, sieviete izstāstīja, kas noticis, un, ka viens no viņas suņukiem joprojām ir iesprostots auto salonā. Policists, pat ilgi nedomājot, lēca ūdenī, un devās suni glābt.

Viņam izdevās suni izdabūt no auto, bet tas jau bija pārstājis elpot. Policists nepadevās un sāka veikt pumpējošas darbības uz mazā suņuka ķermeņa, lai dabūtu ārā ūdeni no četrkājaiņa mazajām, bet ar ūdeni pilnajām plaušām. Pēc neilga brīža tas bija izdevies, suņuks sāka pats elpot un atklepot sarīto ūdeni.

Policists bija ne tikai izdarījis savu pamata darbu, bet arī izglābis mazā četrkājaiņa dzīvi, kas sievieti nozīmēja tik daudz!

Policista – varoņa vārds ir Deivids Harimans. Pasaulei ir vajadzīgi vairāk šādi varoņi, un visiem par tādiem būtu jāzin.

Lūk arī video :

Lasi vēl : Laima Vaikule beidzot pirmo reizi parāda savu vīru ar kuru dzīvo kopā vairāk kā 40 gadus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru