Ticiet mums, vīrieši neaiziet aizaugušu bikini zonu vai nolaistas figūras dēļ. Iemesli ir daudz dziļāki. Lūk, patiesība!

Klusums. Jā, vīram ir tiesības, mājās atnākot, izbaudīt klusumu. Tā ir vieta, kur viņš var atpūsties un atiet no ikdienas darbiem un steigas. Saprotams, ka ideālu sasniegt it visā nekad nebūs iespējams. Taču vienu gan ir iespējams – nepalielināt mājās esošo trokšņu avotu daudzumu. Nekāda bļaušana, nekādas pēkšņas sievas mātes vizītes pēc smagas darba dienas, nekādi strīdi vai konflikti. Ja vīrs nolēmis pagulēt, saudzējiet mājās klusumu! Kad ar savu kliegšanu izjaucat mājās esošo mieru un klusumu, jūs jau ar abām kājām stāvat šķiršanas dokumentu kaudzē.

Lasi vēl: Ja tu nesen izšķīries un pārdzīvo, tad neuztraucies mēs tev palīdzēsim tikt tam pāri atbilstoši tavai horoskopa zīmei

Skaistums un harmonija. Jūs tūdaļ teiksiet, ka tas ir seksisms, taču jebkurš vīrietis ir pelnījis sev blakus skaistu, koptu un estētiski baudāmu sievu. Kā arī ir pelnījis tīru un mājīgu mājvietu. Un tūdaļ sāksies runas par mājas darbu veikšanas sadali… Taču tik krasām situācijām jūs varat reizi nedēļā palūgt atnākt apkopējai un iztīrīt visu. Reizēm ir vieglāk samaksāt pāris desmitus eiro par mājas uzkopšanu, nekā klausīties pēcāk pārmetumos.

Enerģija. Māja ir sava veida bateriju uzlādes vieta, kur iespējams iegūt enerģiju. Tādēļ mājās jābūt jebkam, kas spēj uzlādēt vīrietim enerģiju. Viņa mīļākais ēdiens. Iespēja paskatīties kādu labu filmu. Iespēja doties aromātiskā vannā. Mīloša sieva, kurai nav zudusi interese pret dzīvi…

Saprotams, ka arī vīriešiem ir savi pienākumi. Taču tas ir pavisam cits stāsts.
Viss, kas tiek prasīts no sievietes, lai mājvieta pārvēršas par jūsu atpūtas vietu, nevis nemitīgu kara ostu.

Un kā jūs domājat, vai šie pienākumi sievietēm nav pa spēkam?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marija</cite>

    kā tad! slinkie izvirtušiem cūkas! ”darbā” viņiem stress! man tik jāmazgā māja un jālec gultā pēc svilpiena! nekad. kas tas par rakstu? muļķības! viņš var pats pasaukt apkopēju un var arī viņu izdrāst ja grib!

  • <cite class="fn">A2</cite>

    Aizej sākumā izskolojies.

  • <cite class="fn">mhm</cite>

    Nedaudz pārspīlēts, bet nu tā jau ir. Ir jāmīl vīrietis, jāizrāda cieņa un jārada patīkama vide ABIEM. Un arī sevis cienošs vīrietis atdarīs ar to pašu. Nelabi lasīt Marijas komentāru. Kaut kāda naidīga un aprobežota domāšana.

Pievienot komentāru