Svarīga ziņa visiem autovadītājiem!

Sociālajā vietnē kāds vīrietis brīdina ikvienu autovadītāju par “briesmām” uz ceļa.

Vīrietis raksta:

“Lūdzu uzmanību visiem autovadītājiem, it sevišķi pēc jaunā gada brīvdienām!!! Ja fūre brauc jums pa priekšu un uzzibina ar avārijas gaismām, nelieniet tuvāk par 15-20.metriem aizmugurē, ļoti iespējams, uz piekabes jumta ir LEDUS!!!!

kurš var uzkrist no vēja jūsu auto, kā arī ASI, kuri cenšas apdzīt īsi pirms krustojuma, atcerieties, strauji bremzējot, ledus lidos pāri smagā kabīnei, nonesot spoileri, vai max pāris antenas, taču garantēti paliksiet bez aizmugurējā stikla, vai ar ļoti pamatīgu bukti piedevām jumta aizmugurējā daļā!!!

Un ne vienmēr mums to ledu ir pilnībā iespēja notīrīt kā arī smagos ielaidīsimies pārkārtoties, ne tupa gāzi dosim virsū, nez kapēc mums ir vairāk pieklājības, neskatoties uz stingrā tahogrāfa darba laika uzskaites???!!

Un autobusnieki, it sevišķi pilsētā, nu nemauciet priekšā fūrei, mēs pēc iespējas jūs visur palaižam!!! Jums ir 20-25 tonnas, mums 25-40!!! Visiem laimīgus, priecīgus svētkus!!! Kā teica kaķis Leopolds Krievu multenē, dzīvosim draudzīgi, labi??! Nevis OKAY..”

Lasi arī: Autobusa avārijā Igaunijā cietuši četri latvieši

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru