Strēlniekam būs jābūt diplomātiskam, bet Lauvai – nopietnai; Perlas dienas horoskops 11. februārim visām zodiaka zīmēm

Gaisa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi viegli nodibinās kontaktus ar apkārtējiem, pat ar tiem, kuri iepriekš nav izrādījuši viņiem lielas simpātijas. Šodien ir lielisks laiks, lai uzlabotu personiskās un draudzīgās attiecības. Dienas otrā puse nesīs patīkamus pārsteigumus, uzmanības izrādīšanu un dāvanas. Darījumos esi uzmanīgs un koncentrējies uz galvenajām lietām, lai izvairītos no kļūdām un nepalaistu garām svarīgus mirkļus.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien labāk atlikt neatrisināmas problēmas un koncentrēties uz risināmiem uzdevumiem. Labāk rīkoties pašam un nepaļauties uz citu cilvēku palīdzību. Uz izaicinājumiem reaģē ar radošu pieeju un izdomā kaut ko inovatīvu. Patīkama saskarsme ar tuviniekiem būs īpašs brīdis. Vakarā izbaudi laiku ar draugiem kādā mājīgā kafejnīcā vai dodies uz romantisku randiņu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem ir svarīgi neatlikt svarīgas lietas un tikšanās uz vēlāku laiku. “Tagad un šeit” ir tavs šodienas moto. Koncentrējies uz svarīgāko un netērē laiku veltīgi. Iespējama negaidīta un nopietna saruna, tāpēc saglabā mieru un meklē kopsaucējus. Neaizmirsti atpūsties, lai nepārslogotu sevi. Vakarā izbaudi laiku ar mīļajiem un draugiem, ļaujoties patīkamām tikšanās reizēm un socializējoties.

 

Ūdens zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem šodien ir svarīgi izrādīt neatlaidību un apņēmību, lai sasniegtu savus mērķus un pabeigtu pašreizējos projektus. Šis ir lielisks laiks, lai uzsāktu jaunus centienus, kurus atbalsta veiksme un uzticami palīgi, kā arī lai justu atbalstu no tuvinieku puses. Iespējamas nelielas nesaskaņas ar draugiem, taču tava spēja saglabāt harmoniju attiecībās palīdzēs pārvarēt visas grūtības. Vakarā var rasties negaidīti apstākļi, bet tu tos spēsi sagaidīt ar prieku un atvērtību.

Foto – Pexels

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šodien ieteicams darīt lietas, kas viņiem sagādā prieku un iedvesmo. Uzņemies iniciatīvu un dalies savās idejās ar apkārtējiem. Šis ir lielisks laiks, lai iepirktos un atjauninātu savu garderobi, kā arī veiktu negaidītus pirkumus. Paliec mierīgs, lai izvairītos no konfliktiem un problēmām, un centies saglabāt harmoniju attiecībās ar citiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Lai gūtu panākumus, Zivīm šodien var nākties rīkoties patstāvīgi. Ir svarīgi nelikt pārāk lielas cerības uz citiem, lai izvairītos no vilšanās. Apkārtējie var būt aizņemti ar savām lietām un nespēt piedāvāt tev atbalstu vai uzklausīt. Šķiet, ka šodien visi steidzas, tāpēc tev nevajadzētu mēģināt mainīt viņu uzvedību vai kādu apturēt. Īpaša uzmanība jāpievērš finanšu lietām un nesteidzies veikt pirkumus vai parakstīt dokumentus. Ja iespējams, labāk to atlikt uz pirmdienu. Dienas otrajā pusē Zivis var patīkami pārsteigt ar patīkamiem pārsteigumiem un labiem jaunumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru