Šo 5 Zvaigžņu zīmju dzīve stipri izmainīsies 2023. gadā otrajā pusē, pie tam krietni uz labo pusi

Lauva (23.jūlijs – 22.augusts)

Kā Lauvai, jums ir pamats priecāties. 2023. gada otrā puse būs pilna pārmaiņu uz labāko pusi. Jūs veiksiet visus soļus, kuri nepieciešami izvirzīto mērķu sasniegšanai.

Tas neies tik vienkārši, tā ka esiet gatavi neveiksmēm. Neskatoties uz to, jums jātic, ka jums ir viss nepieciešamais, lai tiktu galā ar gaidāmajiem pārbaudījumiem.

 

Jaunava (23.augusts – 22.septembris)

Pats par sevi jūs esiet ļoti kautrīgs un atturīgs cilvēks. Tieši tāpat kā Vērši, jūs nevariet ciest pārmaiņas un pārsteigumus. Bet jums tomēr ir vērts sagatavoties būtiskām izmaiņām2023. gada otrajā pusē.

Atlaidiet visas bailes un šaubas par sevi. Jums radīsies izdevība uzsākt kaut ko jaunu nākamajā pusgadā, nepalaidiet garām to.

 

Mežāzis (22.decembris – 20.janvāris)

Nākamajā pusgadā jūs izmainīsieties iekšēji. Kā Mežāzis, jūs dodiet priekšroku pārdomātai un metodiskai rīcībai. Nākamajā pusgadā jūs būsiet vairāk noskaņoti uz risku. Tāpat arī jūs bieži pametīsiet savu komforta zonu. Un visdīvainākais ir tas, ka jums tas patiks.

 

Zivs (19.februāris – 20.marts)

2023.gada otrajā pusē jūs gaida labas pārmaiņas. Uzskatiet sevi par laimes lutekli. Jums jāaizmirst par savām šaubām, pārliecības trūkumu un sapņiem. Nākamajā pusgadā attīstīsies jūsu gribasspēks. Jūs vairāk nevienam neļausiet sevi izmantot un ar sevi manipulēt. Jūs varēsiet sevi aizstāvēt un paņemt to, ko esiet pelnījuši.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru