Šīs vasaras aktuālie raksti un apdrukas: stilists atklāja, kam jābūt ikvienas dīvas skapī

Šīs vasaras apdrukas pārsteidz ar savu daudzveidību un drosmi. Dizaineri no visas pasaules eksperimentē ar faktūrām, krāsām un rakstiem, lai radītu unikālus un stilīgus tēlus.

Katrai no šīs sezonas aktuālajām apdrukām piemīt savas īpatnības, un tās piešķir tēliem unikalitāti un spilgtumu.

Čūskas apdruka

Čūsku apdruka ir kļuvusi par īstu šīs sezonas hitu. Tā piešķir greznumu un noslēpumainību attēliem. Tā tiek izmantota dažādās variācijās – no kopējā izskata līdz atsevišķiem elementiem, piemēram, apaviem, somām vai aksesuāriem. Zīmoli čūsku apdruku demonstrē virsdrēbēs, kleitās un pat peldkostīmos.

Tās krāsu gamma var būt daudzveidīga: no dabīgiem toņiem līdz spilgtām un pat neona krāsām, kas padara šo apdruku universālu un piemērotu dažādiem stiliem.

Leoparda raksts

Leoparda raksts ir neapšaubāma klasika, kas gadu no gada saglabā savu aktualitāti. Tā jebkuram tēlam piešķir drosmīgu un stilīgu akcentu. Šosezon leoparda apdruku var atrast uz visdažādākajiem audumiem un faktūrām, sākot no viegliem caurspīdīgiem līdz smagiem ādas audumiem.

To bieži kombinē ar vienkrāsainiem priekšmetiem, lai radītu līdzsvarotu, bet izteiksmīgu izskatu.

Zebra

Zebras apdruka ir daļa no lielās dzīvnieku rakstu tendences. Tas piešķir tēliem eksotiskumu un dinamismu. Šo apdruku bieži izmanto melnbaltā krāsā, taču var atrast arī drosmīgākas krāsu variācijas. Zebras raksts labi sader ar vienkrāsainiem apģērbiem, un to var izmantot kā galveno akcentu vai papildu elementu attēlā.

Lasi vēl: Vai mazgājot zeķes jāgriež otrādi: ne visi zina atbildi

Svītras

Svītrainais raksts ir viens no universālajiem un klasiskajiem rakstiem, kas šosezon tiek piedāvāts dažādās variācijās. Īpaši populāras ir vertikālas svītras, kas rada silueta pagarināšanas efektu. Tās var redzēt uz krekliem, uzvalkiem, kleitām un pat aksesuāriem. Aktuālas ir arī plānas svītras, kas piešķir eleganci un izsmalcinātību.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Augļu un dārzeņu raksti

Augļu un dārzeņu apdrukas ir spilgta un jautra tendence, kas piešķir tēlam rotaļīgumu un svaigumu. Šīs apdrukas bieži tiek izmantotas vasaras kleitās, blūzēs un pat peldkostīmos.

Tie rada vieglu un ikdienišķu stilu, kas ir ideāli piemērots pludmales brīvdienām vai vasaras izbraucieniem. Bieži vien ir citronu, ķiršu, ananāsu, arbūzu un citu spilgtu augļu attēli, kas piešķir krāsu un noskaņu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru