Šis aptiekas līdzeklis novērsīs dzeltenumu 1 minūtē: kā balināt plastmasu

Ikvienam mājās ir lietas, kas izgatavotas no plastmasas – pārtikas trauki un ierīces. Tomēr laika gaitā baltā plastmasa kļūst dzeltena.

Tas var notikt temperatūras izmaiņu, nepareizas kopšanas vai laika gaitā. Tad slēdžu, mikroviļņu krāsns, veļasmašīnu, ledusskapju un gaisa kondicionieru plastmasas elementi iegūst diezgan neglītu dzeltenīgu nokrāsu. Kā bez grūtībām balināt apdzeltējušu plastmasu, izmantojot vienu vienīgu līdzekli – lasiet tālāk.

Kā balināt apdzeltējušu plastmasu 1 minūtes laikā

Brīnumaino līdzekli, ar kura palīdzību jūs varat atbrīvoties no nepatīkamās dzeltenās krāsas uz plastmasas, sauc par dimeksīdu. To var iegādāties jebkurā aptiekā par ļoti pieņemamu cenu, bet rezultāts būs tik efektīvs, ka jūs būsiet pārsteigti.

Lai balinātu plastmasu ar dimeksīdu, paņemiet vates disku un uzpiliniet uz tā dažus pilienus līdzekļa. Bet pirms tam noteikti uzvelciet cimdus. Pēc tam ir labi jāapstrādā dzeltenā virsma, bet jāsāk no neuzkrītošas vietas. Tas ir nepieciešams, lai pārbaudītu: vai dimeksīds nebojā plastmasu.

Kā notīrīt plastmasu no dzeltēšanas: 6 efektīvi paņēmieni

Mājsaimniecības ziepes. Šī metode būs efektīva, ja plastmasa ir kļuvusi dzeltenīgā krāsā tauku vai netīrumu dēļ. Lai notīrītu plastmasu, ir jāsarīvē puse ziepju gabaliņa un jāaplej ar 150 ml karsta ūdens. Šo šķīdumu uzklāj uz netīrās virsmas un notur 20 minūtes. Pēc tam plastmasas virsma labi jānomazgā ar tīru ūdeni.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru