Šīm trim zodiaka zīmēm līdz nedēļas beigām jābūt īpaši uzmanīgām

Viņi burtiski piedzīvos visas savas lielākās bailes.

Horoskops 2023. gada decembra trešajai nedēļai šīm trim zodiaka zīmēm vēsta par intensīvām raizēm un satraukumu. Tās burtiski piedzīvos visas savas lielākās bailes. Tas uzkurinās negatīvas domas un drāmu tur, kur tas nav jādara.

Auns

Auni ir analītiski un inteliģenti cilvēki, taču viņi viegli ļaujas kaislībām. Šonedēļ viņi riskē nonākt briesmīgā situācijā. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, burtiski pārvarēs savas bailes, pat ja tās nav gluži reālas.

Auniem ir jāapvalda sevi, lai nedarītu nevajadzīgas muļķības. Samazināt šīs milzīgās bailes palīdzēs paškontrole. Galu galā tev ir jāuzticas zvaigznēm un vienkārši jāpārdzīvo šī emocionāli sarežģītā nedēļa.

Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ ir nosliece uz trauksmi. Viņi iedomāsies kādas katastrofas, un milzīgas bailes viņus vienkārši no iekšienes saēdīs. Viņiem pašiem būs ļoti grūti tikt galā ar šiem pārdzīvojumiem.

Šai zīmei vajadzētu atcerēties, ka kaut kas briesmīgs ar viņiem var nekad nenotikt. Un, ja viņi noskaņosies uz šo pozitīvo domāšanu, viņiem būs vieglāk tikt galā ar trauksmi.

Lasi vēl: Ziemas saulgrieži 2023: tradīcijas un aizliegumi

Mežāzis

Mežāži šonedēļ ļausies zināmā mērā negatīvām domām, tādējādi pastiprinot baiļu, trauksmes un nedrošības sajūtu. Viņi jutīsies tā, it kā būtu palikuši vieni ar savām problēmām.

Šo zodiaka zīmju dzīvē nav nekā tāda, kas liecinātu, ka viņu liktenis ir neizbēgami traģisks. Tāpēc jums vajadzētu pārstāt sevi uzkurināt un veicināt negatīvismu ap sevi. Tieši viņu domāšanas veida maiņa palīdzēs viņiem izkļūt no šī baiļu apburtā loka.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru