Sievietei bija vairāki bērni un katrs no cita vīrieša, taču viņa bija vientuļā māte. Visi smējās par viņu…

Māte uzaudzināja Niku viena. Redzams, ka izlutināja meiteni.

Lasi vēl: Es piedzemdēju bērnus no sava vīra tēva un vīrs neko nezināja, bet pēc pāris gadiem es samaksāju par saviem gājieniem

Viss sākās kad meitene pārkāpa skolas slieksni un aizbrauca studēt uz institūtu : es par hronisko Nikas stāvoklī būšanu.

Viss sākās pat ļoti banāli : iemīlējās domu pilnā gotā, Alfrēdā un viss aizgāja pie velniem: mācības, draugi – draudzenes un mamma.

Ātrai palikšanai stāvoklī Nika tikai priecājās: jo viņas dzīvē parādīsies viņas mīļotā cilvēka mazā kopija, tāds pats cilvēciņš ar skumīgo skatienu.

Alfrēds domīgi izturējās ar viņa nākamās mantinieces nākšanu pasaulē. Meitai vārds tika dots ļoti skaists – Izolda.

Alfrēds tāpat arī izturējās nepavisam satraucies ar Esmeraldas nākšanu pasaulē, bet kad Nika sāka pieprasīt mīļotajam iekārtoties darbā tai vietā lai sēdētu dienu pēc dienas datorā ekrānā, Alfrēds ļoti vīlās savā mīļotās izvēlē:

Tu pārāk zemu domā. Mums ir jāšķiras. Un viņš pazuda no viņas dzīves.

Palikusi pie mammas viena, ar divie maziem bērniņiem uz rokām un bez viņu tēva, Niku tas ļoti nokaitināja. Viņa nolēma atriebties Alfrēdam.

Ilgi nedomājot, viņa ar savām meitiņām ieradās pie viņa vecākiem. Tie pieņēma pie sevis gan mazbērnus, gan Niku, godīgi sakot, negaidot, ka bērnu māte aizmuks pēc nedēļas atstājot tikai atvadu zīmīti kurā lūdz atdot meitenes bērnu namā, ja tomēr vecvecākiem arī viņas nebūs vajadzīgas.

Jo viņai pašai, Nikai, ir jānodobina sava personīgā dzīve un tāpēc viņa aizbrauca prom. Nika aizmuka uz diviem gadiem un slēpās sazin kur. Pazuda bez vēsts, kā zemē iegrimusi.

Pēctam kad uzzināja, ka viņas abas meitas klusībā audzina vecmamma un vectētiņš, Nika atgriezās mājās. Viņa neatgriezās viena, bet gan ar lielu vēderu.

– Neprasi neko, man ir salauzta sirds – pateica viņa, virsū visam mammas sacītajam un prasītajam.

Pēc tā laika Nika atgriezās ik pa laiciņam mājās pie mammas – saskuma, kā viņa pati teica. Atgriezās viņa katru reizi ar lielu vēderu. Pie mammas mājās pieēdās, atstājot katru reizi savu kārtējo mazo ķiparu vecāku gādībai un kā jau vienmēr atkal muka prom, kamēr tā auklējās ar savas meitas pēcnācējiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru