Sieva uzzināja, ka vīram ir skaista mīļākā. Viņa izdomāja vīram uztaisīt neaizmirstamu dzimšanas dienas pārsteigumu!

Pēc vīra pateiktā, viņa nemanāmi pamanīja vienu šampānieša pudeli un divas glāzes! Viņas galvā, kaut kas noklikšķēja! Viņa aizgāja no mājām un uz laiku apmetās pie paziņām, jo mājvietu vēl nebija atradusi, tomēr vīram pateica, ka aizbraukusi no pilsētas savās darīšanās. Tikmēr viņa izplānoja visu pārsteiguma shēmu!

Viņa uzaicināja vīra vecākus, kā arī māsu un dažus viņa draugus, jo pats tos nemaz nebija uzaicinājs. Pateica, ka vēlas sagādāt vīram sagādāt pārsteigumu tāpēc nedrīkst viņam par to teikt. Plāns bija doties uz viņa dzīvokli kopā ar visiem un apsveikt ar pamatīgu torti.

Viņi visi satikās 8:00 no rīta pie mājas. Kopā bija veseli astoņi cilvēki, tomēr tad viņa pateica, ka visiem jāiet iekšā ļoti klusi, lai pārsteigums netiktu izbojāts! Viņi lēnām iegāja iekšā un teicu, lai ejam augšā, jo viņš visticamāk vēl guļ.

Visi lēnām uzkāpa augšā un sieva atvēra durvis! Boooom! Viņš gulēja apskāvis savu mīļāko un paskatījās uz mums ar atplestām acīm. Viņa mātei no rokām izslīdēja torte un tēvs sāka bļaut uz viņu. Sieviete izlikās, ka neko nav zinājusi. Viņa mīļākā meklēja savas biksītes, lai censtos aizbēgt, tomēr viņai tas nesanāca, jo visi stāvēja priekšā durvīm un izbaudīja teātri.

Sieviete beigās izteicās, ka tā ir bijusi viena no viņas labākajām dzimšanas dienas dāvanām, ko jebkad spējusi dāvāt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru