Sasniegts jauns “Sieviešu dienas rallija” dalībnieku skaita rekords un noskaidrotas uzvarētājas

2018.gada 12.marts.

Informāciju sagatavoja pasākuma organizatori.

Par godu Starptautiskajai sieviešu dienai, vakardien, 10.martā, aizvadīts Latvijā jau desmitais “Sieviešu dienas rallijs”. Tajā šogad oficiāli savu dalību reģistrēja un startā pulcējās 800 ekipāžas, jeb 1600 oficiāli reģistrētās dalībnieces – stūrmane un pilote. Tas ir jauns dalībnieku skaita rekords. Jāņem vērā tas, ka katrā ekipāžā atradās vidēji divas līdzbraucējas līdz ar to “Sieviešu dienas rallijā” pavisam kopā piedalījās 3200 dāmu. Tas ir pietiekams skaits, lai “Sieviešu dienas rallija” 2018 vārds tiktu ierakstīts Pasaules rekordu grāmatā, tomēr, lai tas tiktu oficiāli apstiprināts, jāiesniedz pieradījumi par sasniegto rekordu. Dokumentu izskatīšana var aizņemt vairākas nedēļas.

Uzvaras laurus desmitajā “Sieviešu dienas rallijā” plūca meiteņu komanda ar nosaukumu “Klačas”, otrajā vietā “Daugavas kļuškas”, savukārt labāko trijnieku noslēdza “Sarkanās rozes”.

“Sieviešu dienas rallija 2018” uzvarētājas – “Klačas” dāmu ekipāžas dalībnieces – balvā saņēma divas “LG” zīmola veļas mašīnas ar žāvētāju un tvaika funkciju, dāvanu kartes atpūtai “Taka Spa” un saldu pārsteigumu no “Pūre Chocolate”. Otrās vietas ieguvējas – “Daugasvas kļuškas” komandas pārstāves – balvā saņēma divas dāvanu kartes no “Nokian Tyres” divu riepu komplektu iegādei un skaistus lakatus no “Grenardi”, savukārt 3.vietas ieguvējas – komandas “Sarkanās rozes” dalībnieces – saņēma dāvanu kartes pusgada sporta zāles apmeklējuma no “My fitness” un skaistus lakatus no “Grenardi”.

10.marta rītā “Sieviešu dienas rallija” dalībnieces pulcējās starta vietā “Biķernieku kompleksajā sporta bāzē”, kur gatavojās startam un baudīja atbalstītāju sarūpētus aktivitātes. Startā dāmas “Cosmopolitan Diva” cienāja ar bezalkoholisko šampanieti, “Silvanols” bija parūpējies par siltajiem dzērieniem, būvmateriālu un būvniecības uzņēmums “Knauf” rīkoja konkursu, kurā dāmām, paceļot spaini ar špakteļmasu, jānosaka tā smagums. Visprecīzāk svaru noteica Dace Rasiņa, kura balvā saņēma divriteni.

10.00 “Biķernieku kompleksajā sporta bāzē” tika dots starts desmitajam “Sieviešu dienas rallijam”. Dāmam, pareizi nolasot norādes, vajadzēja doties uz pirmo kontrolpunktu. Pēc pareizi atrasta pirmā kontrolpunkta un izpildītiem uzdevumiem, dalībniecēm veiksmīgi vajadzēja atrast vēl trīs kontrolpunktus. Pēc visu uzdevumu veiksmīgas izpildes dāmas finišēja “Biķernieku kompleksajā sporta bāzē”, savukārt  pēcāk devās uz afterparty norises vietu kultūras pilī “Ziemeļblāzma”. Tur dāmas tika sagaidītas ar “Sieviešu dienas rallija” afterparty partnera “Cosmopolitan Diva” welcome drink, muzikāliem priekšnesumiem no Ata Ieviņas, iespējām baudīt atpūtu “Spa zona”, kurā dāmas lutināja “Figura Line”, “Mesoestetic” un “Avon”.

Kā ierasts, jau no deviņiem vakarā dāmām tika pasniegtas atbalstītāju sarūpētās veicināšanas balvas septiņpadsmit nominācijās.

Nominācijas nosaukums

Ieguvējekipāža

“Rīga Plaza” Simpātiju balva

PROMO TEAM

“Cosmopolitan Diva” dzirkstošakā ekipāža

Lēdijas strīpas

“Virši -A” simpātiju balva

4BB

“STIHL” Jaudīgākā ekipāža

Kronis visam

“Figura Line” Enerģiskākā ekipāža

Bermudu piecstūris

“Purenn” Simpātiju balva

Nakts prelūdija

“FromMe” Sajūtu mednieces

Badass Unicorns!

“FromMe” Sajūtu mednieces

DDM Garāž dāmas

“FromMe” Sajūtu mednieces

113

“FromMe” Sajūtu mednieces

Vienmēr formā

“Silvanols” simpātiju balva

ANEMOON

“Knauf” Špaktelēšanās meistare

Dace Rasiņa

“Krown” Radošākais auto noformējums

Nas ne dogonis

“LAMPAS” Gaišākā ekipāža

Galaxy Stars

“Mesoestetic” Simpātiju balva

Glamūrīgās aitas

“Lofbergs” Iedvesmojošākā ekipāža

Tautu meitas

“Alterna Hair Care” Simpātiju balva

BeBes audzītes

“Krippu” Sportiskākā ekipāža

Ātrāk sāksim, ātrāk sāksim

“Avon” Simpātiju balva

Krusttēva atraitnes

“Wess motors” Specbalva

Būs vēlāk /100 ekipāža/

“Wess motors” Specbalva

2B2IN

“Sieviešu dienas rallijs” 2018 galvenā balva – divas “LG” zīmola veļas mašīnas mašīna ar žāvētāju un tvaika funkciju, partneri  Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, AS “VIRŠI-A”, Modes un izklaides centrs “Rīga Plaza”, “STHIL” un “Silvanols”. Atbalsta “AVON”, “FromMe”, SIA “Krown Baltic”, “Figure Line”, “Mesoestetic”, “DHL” Latvia un “Nokian Tyres”. Afterparty partneris “Cosmopolitan Diva”.  Informē “Inbox.lv” un TVNET.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru