Sajaucu Coca-Cola, Fairy un mutes skalojamo līdzekli un apsmidzināju zālienu. Rezultāts ir brīnumains

Trauku mazgāšanas šķidrums ir izplatīta sadzīves ķīmija, kas atrodama gandrīz katrā virtuvē. Mēs to izmantojam katlu un trauku mazgāšanai un nenojaušam, ka šim koncentrātam ir plašāks pielietojums.

Esam apkopojuši jums neparastus un ļoti noderīgus padomus par trauku mazgāšanas līdzekļa lietošanu, kas noderēs gan dzīvokļa, gan privātmājas kopšanā. Paplašiniet savu sadzīves ķīmijas arsenālu un ķerieties pie lietas!

Trauku mazgāšanas līdzekļa izmantošana

Zālājs

Jums būs nepieciešama tvertne ar tilpumu no 38 līdz 76 litriem. Sajauc tajā 400 ml Coca-Cola, 1 glāzi kukurūzas cietes, 0,5 glāzes cukura, 0,5 glāzes ūdens un 0,5 glāzes mazgāšanas līdzekļa. Iegūto masu atšķaida ar ūdeni. Jūtieties brīvi piepildīt kannu līdz augšai – sastāvs ir koncentrēts. Laistiet zālienu ar šo maisījumu. Pēc nedēļas zāle būs koši zaļa un izskatīsies veselīga!

Aizsprostojumus

Ja tualete pēkšņi ir aizsērējusi, un nav laika un vēlēšanās saukt santehniķi, palīgā nāks trauku mazgāšanas līdzeklis! Ielejiet tualetē 1 glāzi mazgāšanas līdzekļa, pagaidiet 10 minūtes un noskalojiet ar karstu ūdeni. Problēma ir pazudusi!

Mati

Diemžēl matu krāsošana ne vienmēr ir veiksmīga. Lai ātri atgrieztu matus normālā izskatā, pievienojiet dažus pilienus trauku mazgāšanas līdzekļa šampūna pudelei un katru dienu izskalojiet galvu ar šo sastāvu. Pēc nedēļas neveiksmīgais tonis kļūs gaišāks un dabiskāks.

Blenderis

Cik grūti ir iztīrīt un izmazgāt stacionāro blenderi no sīkām pārtikas daļiņām, kas tajā iestrēgušas! Atvieglojiet sev šo uzdevumu. Piepildiet blenderi ar silta ūdens un mazgāšanas līdzekļa maisījumu. Ieslēdziet to vidējā ātrumā. Ziepju šķīdums nomazgās un dezinficēs blendera bļodu.

Lasi arī: Pāris pilieni piena liks jūsu orhidejai krāšņi ziedēt visu gadu

Skudras

Atbrīvojieties no iebrucējiem no kukaiņu pasaules, izmantojot šo vienkāršo triku. Sajauciet mazgāšanas līdzekli un etiķi vienādās proporcijās, ielejiet smidzināšanas pudelē un uzklājiet uz skudru apdzīvotām vietām. Pēc dažām minūtēm kukaiņi pazudīs bez pēdām!

Nezāles

Herbicīdi, pie kuriem mēs visi esam pieraduši, var būt neticami kaitīgi, un nezāļu raušana ar rokām ir tāds darbs! Par laimi, ir droša alternatīva. Sajauc 1 ēdamkaroti trauku mazgāšanas līdzeklis un 400 ml baltvīna. Ielejiet šo maisījumu visās spraugās, no kurām aug nezāles. Nezāles sāks dzeltēt un izžūt, un jaunas sēklas nedīgs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru