Sajauciet sodu ar ūdeni un ievietojiet to ledusskapī: būsiet pārsteigti, kas notiks tālāk

Katra saimniece vismaz reizi ir saskārusies ar pēkšņu nepatīkamu smaku ledusskapja iekšpusē. Tomēr tikai retais zina, ka no tās var atbrīvoties dažu minūšu laikā. Pietiek sajaukt dažas vienkāršas sastāvdaļas.

Par vienu no vienkāršākajiem veidiem tiek uzskatīta sodas, citrona vai etiķa izmantošana. Jebkura no šīm sastāvdaļām jāieber traukā ar ūdeni un pēc tam rūpīgi jāsajauc. Ir svarīgi iegūt viendabīgu masu. Beigās atliek tikai uzklāt maisījumu uz ledusskapja plauktiem. Dariet to uzmanīgi, neļaujot masai nokļūt uz blīvējumiem.

Šīs masas pagatavošanai pietiks tikai ar divām ēdamkarotēm sodas. Bet vēl neviena cita metode nelikvidē nepatīkamās smakas ledusskapī tik ātri.

Alternatīva šādam ideālam maisījumam var būt dabīgi absorbenti. Absorbenti spēj absorbēt vairākas smakas vienlaikus. To vidū ir aktīvā ogle, auzu pārslas, rupjmaize, rīsi, neapstrādāti kartupeļi un pat kafija. Pēdējai obligāti jābūt samaltai.

Lasi vēl: Kā pavadīt brīvdienas kopā ar ģimeni bez skandāliem: psihologa padoms

Šādā gadījumā jums būs nepieciešams paņemt jebkuru no iepriekš minētajiem produktiem un novietot to tieši uz ledusskapja plaukta. Pēc dažām stundām nepatīkamās smakas pilnībā izzudīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru