Rekomendācijas sulas spiešanā un lietošanā

Šķiet, ka tik vienkāršs jautājums par to, kā pareizi izspiest sulu no augļiem vai dārzeņiem, nedrīkstētu radīt papildu jautājumus.

Taču pat tik vienkāršā jautājumā ir nianses. Par to, kā pareizi spiest sulu, mēs runāsim tālāk mūsu šodienas materiālā.

Izmantojiet tikai neapstrādātus, bioloģiski audzētus dārzeņus. Vai vēlaties izvairīties no toksīniem un pievienot labvēlīgos fermentus? Tas ir galvenais, lai iegūtu pēc iespējas vairāk uzturvielu. Piemēri: burkāni, kāposti, gurķi, godži ogas utt.

Spiesto sulu kūres laikā ir svarīgi būt aktīvam. Ja vēlaties zaudēt svaru, nepietiek tikai mazāk ēst, ir jāveic vismaz mērenas fiziskās aktivitātes. Jūs vēlaties zaudēt taukus un toksīnus, nevis muskuļus. Arī jūsu limfātiskajai sistēmai nav sūkņa, kas uzturētu jūsu kājas veselīgas, tāpēc jums ir nepieciešams kustēties.

Pārliecinieties, ka saņemat vairāk dārzeņu nekā augļu, lai nekompensētu to, paaugstinot insulīna līmeni. Šeit ir nepieciešams pievienot tādas lietas kā avokado, linu sēklas, proteīna pulveri, banānus un riekstus.

Pārliecinieties, ka jūsu organisms darbojas pareizi un pilnvērtīgi – svīstiet, dzeriet vairāk ūdens, pārliecinieties, ka izmantojat tualeti. Nav nekas neparasts, ka sievietēm pēc sulu spiešanas uzsākšanas menstruālais cikls ir īsāks.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru