Kā atšķirt īstu desu no viltotas: pazīmes un padomi ideālai izvēlei

Desa ir garšīgs un populārs produkts, kas, iespējams, ir katras ģimenes ledusskapī. Tomēr dažkārt ir iespējams izdarīt sliktu izvēli un iegādāties nekvalitatīvu vai viltotu desu.

Mūsdienās ražotāji un tirgotāji piedāvā daudz desu veidu jebkurai gaumei. Bet kā nekļūdīties un izvēlēties īstu un garšīgu desu? Galu galā šis produkts nav lēts, un jūs nevēlaties izmest naudu. Mēs jums pastāstīsim, kā atšķirt viltotu desu no īstas, sniedzot dažus padomus, lai jūs varētu izdarīt pareizo un garšīgo izvēli.

No kā sastāv desa

Saskaņā ar kvalitātes standartu desa ir produkts, kura galveno daļu veido gaļa, garšvielas un aromatizētāji. Taču ne viss ir tik vienkārši, jo, attīstoties tehnoloģijām, kļuva iespējams desu viltot. Produkta imitācija var saturēt dažādas izejvielas, un tai nav gaļas smaržas. Tas nozīmē, ka desai, kurai vajadzētu saturēt tikai gaļu, sāli un garšvielas, var būt arī ciete, sojas proteīns utt.

Saskaņā ar vispārpieņemto standartu ir skaidri noteikts desu iedalījums šķirās, klasifikācija ir atkarīga no desā esošās gaļas daudzuma. Piemēram, augstākās šķiras desām jāsatur 100 % gaļas izejvielu, no kurām 50 % gaļas arī jābūt augstākās šķiras. Tāpēc tās ir visdārgākās.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc vīrieši nedāvina ziedus un dāvanas

Savukārt veikalos vai tirgos bieži vien var atrast desu, kuras cena ir daudz zemāka par gaļas cenu, tāpēc šeit rodas jautājums par produkta kvalitāti. Galu galā neviens no ražotājiem nestrādās ar zaudējumiem sev.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru