Psihologs pastāstīja, kas jādara sievietei, ja vīrietis ir ieinteresējies par kādu citu

Vīrieša interese par citām sievietēm var rasties gan apzināti, gan neapzināti – tā ir atkarīga no daudziem faktoriem.

Ja vīrieši sāk interesēties par citām sievietēm, esot laulībā vai attiecībās, tas kļūst par lielu problēmu viņu izvēlētajām sievietēm. Taču katrs rīkojas tā, kā uzskata par piemērotu, taču ir psihologa padoms. Par to stāsta sertificēts terapeits Brendons Kiks.

Ko darīt, kad tavs vīrietis sāk interesēties par citu

Psihologs uzreiz norādīja, ka šādās situācijās viss ir atkarīgs no ziņkārības līmeņa un no sievietes reakcijas, proti, kādam nosacīta sarakste jau ir nodevība.

“Ja radusies šāda situācija, ka jūsu vīrietis interesējas par citu, jūs varat, protams, viņam “uzbrukt” un teikt, cik viņš ir slikts. Jums ir tiesības dusmoties, bet šādas rīcības sekas jums nepatiks. Vai arī jūs varat uz mirkli apstāties un pajautāt sev: Labi, viņš interesējas par citu, kāpēc tā ir, kas pietrūkst?”, – iesaka Brendons.

Lasi vēl: Šīs 3 zodiaka zīmes saņems pasakainu naudu jau tuvākās nedēļas laikā

“Ja tā ir tīri viņa egoistiska nostāja un jūs saprotat, ka sieviete ģimenē daudz darāt, un saprotat, ka ieguldāt daudz pūļu, tad atstājiet viņam šādu izvēli,” piebilst psihologs.

Izrādās, ka rīcības rezultāts ir atkarīgs no tā, cik racionāli sieviete izturas pret sevi, savu rīcību, attiecībām pārī un vispār pret tādu parādību kā laulības pārkāpšana.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 74%

0%

Vīriešu interese par citām sievietēm var rasties gan apzināti, gan neapzināti – tā ir atkarīga no daudziem faktoriem. Tāpēc vienmēr vajadzētu izjust sava mīļotā uzvedību un novērtēt savas izredzes nākotnē.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru