Prieks skatīties -“TeBi” rada īpašus Latvijā ražotus aksesuārus mājdzīvniekiem

Dzīvnieku aksesuāru izstrādātāja Marija sarūpē pavisam īpašas kaklasiksnas, iemauktiņus un pavadas  mājas mīluļiem, ārkārtīgi iepriecina tas, ka šādā veidā TeBi īpašniece arī finansiāli atbalsta dzīvnieku patversmi.

Uzņēmuma TeBi īpašniece ir pārliecināta, ka katrs suns ir personība ar savu stilu un tieši tādēļ TeBi piedāvā dažāda dizaina un stila kaklasiksniņas, starp kurām noteikti ikviens atradīs tādu,kas piestāvēs tieši viņa mīlulim. Vēl divas labas ziņas ir tādas, ka 1 Eiro no katras iegādātās siksniņas tiek ziedots Dzīvnieku patversmes “Ulubele” atbalstam un aksesuāri tiek veidoti no Latvijā ražotiem, Latvijas Tekstila izstrādātiem materiāliem.

Marija, tāpat kā daudzi citi jaunie uzņēmēji, nonāca pie jauna produkta radīšanas tādēļ, ka veikalos nebija atrodams tas, ko viņa vēlējās redzēt – ierastie dizaini jau bija apnikuši. Tā nu viņa ķērās pie darba un pati izveidoja interesantas siksniņas.

Drīz vien Marijas hobijs kļuva par aizraušanos un viņa nolēma piedāvāt dzīvnieku aksesuāru darināšanas pakalpojumus plašākai sabiedrībai.

“Sākumā, kad pirmie veikumi ceļoja pie klientiem, bija uztraukums, kā tad būs, vai patiks, vai derēs,”viņa atzīstas. Tomēr viss noritējis raiti.

“Pats patīkamākais šajā visā ir saņemt bildes no klientiem, kuri pozē un atrāda savus jauniegūtos TeBi aksesuārus, tas tiešām sasilda sirdi un liek plaši jo plaši pasmaidīt.

Uztaisīt TeBi var jebko- kakla siksniņas, iemauktiņus, pavadas, lakatiņus, tauriņus, arī visu ko pēc pasūtījuma,” tā par savu uzņēmumu izsakās Marija.

Spriežot pēc bildēm, arī ķepaiņi ir ļoti apmierināti ar jaunajiem aksesuāriem.

Avoti: latvijastekstils.lv; facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru