Plēš traukus, lamājas vai dodas pastaigā? Kā dusmojas zvaigžņu zīmes?

Foto – Pexels

Cilvēki dažkārt nonāk situācijās, kad ir dusmas. Tomēr ne visi prot savas emocijas kontrolēt. Uzzināsim, cik labi vai slikti ar paškontroli dusmošanās brīžos veicas katrai zvaigžņu zīmei!

Kādam no viņiem ir liela dusmu lēkme, kāds plēš traukus, kāds vienkārši pagriež muguru un aiziet, kāds pārstāj sarunāties. Zvaigžņu zīmju eksperti atklāj, cik dusmīga ir katra zvaigžņu zīme un kā izpaužas tās dusmas!

Auns

Kliedz vai vismaz ir skaļš. Var cirst durvis un pat mētāties ar dažādiem priekšmetiem, kas vienkārši ir pa rokai.

Vērsis

“Ieslēdzas” sevī. No malas var šķist, ka viņš ir vienkārši domīgs, bet tā nav – iekšpusē virmo lielas dusmas, taču uz ārpusi viņš tās nelaiž. Jāteic gan, ka tas ne vienmēr ir labi.

Dvīņi

Nemēdz dusmoties ilgi. Dusmās mēdz atteikties no dāvanām un piecās minūtēs nožēlot visu savu dzīvi un laiku, ko pavadījis ar pāridarītāju. Tomēr pēc 10 minūtēm, iespējams, jau viss ir kārtībā.

Vēzis

Ir emocionāls, dusmās “uzvārās”. Mēdz dusmas sevī krāt, un tad kādā brīdī, kad ļauj tām vaļu – trūkties dabū visi, kas ir pa ceļam. Var arī dusmīgi lamāties.

Lauva

Foto – Pexels

Līdzīgi Vēršiem – dusmas “noklusē”, patur sevī, analizē notikušo, bet uz āru pirmajā mirklī neizrāda. Protams, visam ir savas robežas un kad dusmu ir par daudz, tad tās ir kā vulkāna lavīna.

Lasi vēl: Kļūs ļoti bagāti un iestūrēs laulības ostā: 3 zvaigžņu zīmes, kas šogad piedzīvos ārpuszemes laimi

Jaunava

Bēdīgi notikumi, par kuriem ir jādusmojas, Jaunavu “izsit” no ikdienas darbu un pienākumu sliedēm. Jaunava, kas dusmojas, izskatās neparasti – piemēram, šiem cilvēkiem pazūd apetīte vai viņi daudz guļ.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lappusē:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru