“Piedzemdēšu viņam bērnu un nekur no manis viņš neliksies!”

Vai jūs uzņematies atbildību par to, ka vīrietis jūs tik un tā var atstāt, pamest. Un arī aizies, ja viņš ir normāls. Vīrieti nevar noturēt ar bērnu, ja jums nav citu kopīgu lietu, kas vieno!

Lasi vēl: Astroloģiskā prognoze 16. augustam 2018. gadam

Sievietes, kas šādi apgalvo, parasti nepadomā, ka apzināti izjauc vairākas cilvēku dzīves vienlaicīgi.

“Ar savu mīļāko mēs esam attiecībās vairāk nekā 2 gadus. Es nolēmu paātrināt neizbēgamo šķiršanos. Tātad, teiksim, viņu piespiest izlēmīgi rīkoties. Paātrināju… Grūtniecība viņu pavisam neiepriecināja, viņš nebija laimīgs, nesagaidīja no dzemdību stacionāra.

Vairākkārtīgi savāca mantas un nāca dzīvot pie manis, bet tik un tā galu galā atgriezās pie viņas. Tagad mūsu attiecības ir pilnīgi pasliktinājušās, un bērns viņam vispār neinteresē … Ja godīgi mani arī… Ko lai es tagad daru?” Parasti šādas situācijas nebeidzas visai labi.

Vai vēl šāds gadījums – “Skaists, daudzsološs puisis, mēs tikāmies 4 mēnešus un “par brīnumu”es paliku stāvoklī. Šī ziņa bija viņam šoks, bet pēc manām bezgalīgajām asarām un manipulācijām ar “nabadzīgo un nelaimīgo” es tomēr pierunāju viņu dzīvot kopā. Viss jau būtu nekas, mēs dzīvojam kopā, meita piedzima, mīlestība nav nekāda, bet viņš ir ar mani, tas nozīmē, ka viņš spēs iemīlēties, es domāju.

Bet tad uzradās viņa. Ar viņu viņam bija vēlme būt vienmēr tuvu, apprecēties un dzemdēt kārotos bērnus. Mani sāka ienīst, nāca mājās tikai, lai redzētu savu meitu. Tad viņš teica, ka viņa dzīvē ir vieta meitai, bet ne man. Tas sāpēja. Es paskatos uz manu bērnu, kas izskatās kā 2 ūdens pilieni pēc viņa un man viņa nerada pozitīvas sajūtas. Es nolēmu doties uz darbu un veidot savu dzīvi, mana māte vienmēr sēž ar meitu. ”

Ir liela kļūda domāt, ka jūs varat noturēt vīrieti ar grūtniecību. Manipulēt ar bērniem, tas nav labākais veids, kā uzsākt ģimenes dzīvi. Bērniem vajadzētu piedzimt mīlestībā, tiem jābūt vēlamiem. Un vispirms sieviete vienmēr piedzemdē sev!

Avots:

nicestyle

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru