Perfekta tīrība un neticams aromāts: ar ko tīrīt grīdu, lai tā ilgi smaržotu un mirdzētu

Lai grīda ne tikai spīdētu, bet arī patīkami smaržotu, tīrīšanas laikā ūdenim var pievienot dabīgas smaržvielas un mazgāšanas līdzekļus.

Mēs jums pastāstīsim, kas tieši palīdzēs jūsu grīdai būt tīrai un svaigai ilgu laiku.

Etiķis un ēteriskās eļļas. Pievienojiet pusi glāzes etiķa spainī ar ūdeni. Tas ne tikai piešķirs jūsu grīdai spīdumu, bet arī palīdzēs noņemt nepatīkamas smakas. Un neticamam aromātam pievienojiet dažus pilienus savas iecienītākās ēteriskās eļļas: lavandas, citrona vai rožu.

Citronu sula. Kamēr skrubējat grīdas, pievienojiet spainī viena citrona sulu. Tas ne tikai palīdzēs ilgstoši saglabāt patīkamu aromātu, bet arī piešķirs grīdai spīdumu. Šī metode būs īpaši efektīva keramikas flīzēm.

Lasi vēl: Kā mērcēt aknas pirms lietošanas, lai atbrīvotos no tām raksturīgās smakas: pienam ar to nav nekāda sakara

Soda un mazgāšanas līdzeklis. Ja ūdenī, kas paredzēts grīdu tīrīšanai, ieberiet nedaudz cepamās sodas, tā noņems visas nepatīkamās smakas. Un mazgāšanas līdzekļa aromāts saglabāsies daudz ilgāk.

Aromatizēta tēja. Lai izmantotu šo metodi, ir nepieciešams uzvārīt stipru tēju ar bergamotes vai piparmētru piedevām. Tad jūsu grīda smaržos vairākas dienas.

Ēterisko eļļu maisījums. Lai piešķirtu grīdai ilgstošu svaigu aromātu, ūdenim var pievienot dažus pilienus dažādu eļļu: eikalipta, lavandas, piparmētras u. c. Tas palīdzēs radīt patīkamu un relaksējošu atmosfēru jūsu mājās uz ilgu laiku.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru