Pazīmes, ka vīrietis tevi iznīcina – nepieļauj!!!

Aizliedz satikties ar draugiem

Ja vīrietis aizliedz jums satikties ar draugiem, kurus jūs pazināt pirms iepazināties ar viņu, tas jau liecina, ka viņš vēlas būt noteicējs. Viņš mēģina jūs izolēt no apkārtējiem, lai tu būtu tikai viņa un satikties tikai ar viņa draugiem. Vīrietis negrib saprast, ka izņemot viņu tev ir arī citas intereses – radi, draugi, kolēģi.

Apvainojumi

Jums jāuzmanās, ja vīrietis sāk jūs apvainot kaut itkā nejauši. Skandālu rīkošana – nav laba vīrieša pazīme. Ar histēriju palīdzību vīrieši mēģina parādīt, ka viņš ir attiecībās galvenais un jums viņam jāpakļaujas.

Alkohols un narkotikas

Alkohols un narkotikas – lietas, kas norāda, ka vīrietis ir agresīvs. Rezultātā jūs saņemat nevis vienkāršu tirānu, bet gan mežoni – rupju un bez kontroles.

Bailes

Vīrietim ir jāizraisa jūsos aizsardzības sajūta nevis baiļu sajūta. Ja jums liekas, ka ”jums liekas”, tad tas nav tā. Intuīcija nekad nemelos. Ja baidāties no vīrieša, tad labāk nekavējoties attiecības pārtraukt. Jo ātrāk jo labāk.

Aizrādījumi par laiku ”bez viņa”

Šādi vīrieši arī savām sievietēm aizliedz satikties ar draugiem. Ja jūs uz dažām stundām esat devusies ārā bez sava partnera, tad vēlāk viņš jums to bāž acīs. Šādā situācijā šāds vīrietis var sākt kliegt uz jums un pat pielietot fizisku spēku. Bēdz, no tāda!

Slimīga greisirdība

Greisirdība starp citu nav mīlestības pazīme. Vīrietis paliek greisirdīgs pilnīgi par visu, par katru jūsu kustību. Beigu beigās tev nāksies par to ciest un atvainoties. Vai tev not vajag?

Ja tev ir šāds vīrietis, tad zini, ka attiecības ilgi neturpināsies un nav vērts vēl ilgāk mocīties. Ejiet katrs uz savu pusi.

 

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru