Pasaules slavena dziedātāja nāk klajā ar faktiem par nepatīkamo situāciju ar bijušā vīra māti

Pēc skandalozās šķiršanās, viena no atpazīstamākajām dziedātājām pasaulē dalās ar faktiem, kāpēc pie šķiršanās daļēji vainojama bijušā vīra māte. 

Šakirai un viņas bijušajam vīram Žerāram Pikē pēdējā laikā ir bijušas daudz nepatikšanas. Šķiet, ka Šakira dažās viņu laulības problēmās vaino Žerarda māti, un tagad mēs zinām, kāpēc. Šakirai ir labs iemesls.

Pagājušajā gadā Šakira piedzīvoja smagu šķiršanos no futbolista Žerāra Pikē. Šakira un Džerards Pikē bija precējušies jau ilgu laiku, taču pagājušajā gadā viņu laulība pēkšņi beidzās. Šakira stāsta, ka viņu šķiršanās iemesls bijis vairāk nekā nopietns.

Lasi vēl: Ikviens var iesūtīt putnu balsu ierakstus. Nosauc arī, kuri būs visvērtīgākie ieraksti!

Pikē tika pieķerts krāpšanā, un ātri parādījās informācija, ka sportistam ir romāns ar daudziem dažādiem cilvēkiem. Šakira, kura savulaik tikās ar Huanu Luisu Londonjo Āriasu, šīs ziņas neuztvēra īpaši labi. Skandāls izplatījās visā pasaulē, un lieta nonāca līdz tiesai. Šakira nācās atstāt bērnus Pikē, kamēr noritēja tiesas procesi. Šis bija grūts periods dziedātājai.

Pēc tam, kad Pikē oficiāli sāka tikties ar Klāru Čia, Šakirai bija jādzīvo blakus savai bijušajai vīramātei Montserratai Bernabeu. Abas sievietes nevarēja nenoskatīties viena uz otru, tāpēc Šakira aiz loga piekāra izbāztu raganu, lai viņu apvainotu.

Daži Spānijas laikraksti ziņo, ka Žerara Pikē māte palīdzējusi viņam satikt sievietes. Tas nozīmē, ka Žerards var droši izklaidēties ar citām sievietēm, vecāku aizsegā, cilvēkiem par to nepļāpājot. Kā vēsta daži ārzemju tabloīdi, Šakira pie Bernabeu saķērās ar Monserratu, jo uzzināja par Žerarda aktivitātēm.

Lasi vēl: Sociālais uzņēmums aicina iegādāties lietotas, bet kvalitatīvas lietas, nekā jaunus un lētus štruntus

Daži cilvēki saka, ka Šakira pēdējos mēnešos uzvedās dīvaini. Iespējams, ka tāpēc viņa par to tagad nerunā.

Šakira atzīmēja, ka līdz šim nav spējusi samierināties ar visu, kas noticis viņas dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru