Neaizmirstams kompliments: kādi ir pareizie vārdi, ko teikt

Kā komplimentus padarīt unikālus un neaizmirstamus, lasiet tālāk.

Katru dienu mēs dzirdam daudz komplimentu: “Tu esi skaista”, “tu esi jautrs”, tu esi laipna”, “tu esi gudra” – to visu, protams, ir patīkami dzirdēt, bet kā padarīt tos neaizmirstamus? Kā zināms, ir daži noslēpumi, kas jūsu vārdus var padarīt īpašus.

Kā komplimentus padarīt unikālus un neaizmirstamus, stāsta psiholoģe Frančeska Tiguineana savā Instagram profilā.

Konkrētība

Padariet komplimentu personisku un konkrētu.

Pati psiholoģe stāsta, ka nesen viņai tika izteikts nepiespiests kompliments: “Jums ir tik unikāla balss, kas izceļas starp visām citām balsīm, un, kad jūs runājat vai sakāt “Sveiks”, es no tā vienkārši saņemu enerģijas lādiņu”. Frančeskai bija ļoti patīkami to dzirdēt. Un viņa to atcerējās, jo nekad iepriekš viņai neko tādu nebija teikuši. Tas ir tik unikāli, tik specifiski, un tieši tāpēc tas šķiet tik autentiski.

Ievads

Pievienojiet komplimentam ievadu, kas pastiprina tā nozīmi.

Piemēram: “Es parasti nekomentēju”, “Es parasti nesaku šādas lietas”, “Es parasti nesaku komplimentus”, “Es parasti nesaku šādas lietas svešiniekiem, bet man tiešām tev jāsaka, ka man patīk tavi mati”.

Lasi vēl: Kļūsti pasakaini bagāts: nosaukta labākā vieta, kur glabāt naudu, lai tā augtu vēl vairāk

Aizvainojums

Tas var šķist mazliet dīvaini, bet, lai komplimentu padarītu spēcīgāku, sākumā pievienojiet vieglu apvainojumu. Tas padarīs jūsu vārdus reālus un iedarbīgus. Piemēram: Piemēram: “reizēm tu mani var uzjautrināt, bet tu joprojām esi gudrākais cilvēks, ko es pazīstu”. Vai arī kaut ko līdzīgu: “Tu esi spītīgākais un skaistākais cilvēks, kādu es pazīstu.” Šī karstā un aukstā komplimenta kombinācija padara vārdus patiešām reālus un spēcīgus.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 62%

0%

Ievērojot šos padomus, jūs varat padarīt savus komplimentus neaizmirstamus un iespaidīgus. Atcerieties, ka pat mazi vārdi var radīt lielu ietekmi uz citiem.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru