Nāve bundžiņā! Vai vēlies zināt, no kā īstenībā tiek ražots enerģijas dzēriens Red Bull? Vienkārši pretīgi

Dzēriens “Red bull ” nāk no Austrijas. Kā apgalvo paši ražotāji, visas dzēriena sastāvdaļas tiek sintētiski pagatavotas un ir augstas kvalitātes. Daudzus no mums nomoka solījums “pacelt spārnos”.

Dzēriena etiķetē viss ir viegli un skaidri izlasāms, un neizskatās nemaz tik briesmīgi. Francijā un Dānijā šis dzēriens tiek saukts par nederīgu, un daudzi to sauc par “nāves kokteili”. Vislielākā problēma ir tā, ka bīstama ķimikālija glucuronolactone sajaucas ar dzērienā esošajiem vitamīniem.

Parastā skārdenē 250 ml satur 14 tējkarotes cukura. Tas paaugstina enerģiju, bet vēlāk rodas enerģijas deficīts. Kā visiem ir zinām, tad paaugstināts cukura līmenis var izraisīt dažādas Vese***as problēmas.

Dažas no tām ir svarīgu uzturvielu deficīts, insulta rezistenci un imūnsistēmas pasliktināšanos. Aminoskābe, kas var izraisīt aknu slimības ir taurīns. Šo savienojumu pārbauda uz žurkām un jūrascūciņām, un kā pierādās, tā var izraisīt aknu un daudzas citas Vese***as problēmas. Lietojot vitamīnu B6 pārāk lielā daudzumā var rasties problēmas.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru