Meiteni notrieca mašīna, lai slēptu nozieguma pēdas šoferis aizveda viņu uz mežu… Neticams stāsts!

Reiz ziemā 20 – gadīgā studente no rīta devās uz lekcijām.

Viņa iekļuva smagā ceļu negadījumā, kur nekaunīgs autovadītājs notriecis viņu, gribēja “atbrīvoties no pierādījumiem”. Viņš redzēja, ka meitene guvusi nopietnas traumas, tāpēc neizdomāja nekā labāka, nekā aizvest viņu uz mežu un atstāt tur.

Tolaik meitene dzīvoja pie radinieces, un tā ļoti satraucās. Kad saprata, ka meitene nav atnākusi mājās laikus. Tāpat viņa necēla klausuli, kas vēl vairāk satrauca sievieti. Viņa nekavējoties vērsās policijā.

Tad sākās meklējumi, un, par laimi, beidzās jau pēc 6 stundām. Uz policiju pazvanīja uzpildes stacijas darbinieks, kurš informēja, ka viņam klāt piegāja meitene bez virsdrēbēm un ar traumām. Viņa nespēja atcerēties, ka ar viņu noticis, jo viņa bija guvusi nopietnu galvas traumu.

Visu, ko viņa atcerējās – kā viņa atguvās mežā. Viņa atguvās, no tā, ka karstā suņa mēle laizīja viņas seju. Izrādījās, ka klaiņojošais suns atrada viņu mežā un nekavējoties uzņēmās viņu glābt.

Viņa neatkāpās no meitenes, kamēr viņa nebija atguvusies. Suns sildīja viņas ķermeni, lai tā nenosaltu aukstā ziemas dienā.

Pol***jas darbinieks apgalvo, ka tieši tas izglāba meitenei dzīvību.

Suņi ir uzticami draugi, kuri nekad nenodos. Viņi ir gatavi nākt palīgā pat nepazīstamam cilvēkam, tikai tāpēc, ka viņi neprot savādāk!

avots: fishka100.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru