Lidmašīnas pasažieris bija spiests sēdēt blakus bļaujošam un nepaklausīgam bērnam. Viņa apbrīnojamā reakcija pāršalca visu internetu

Tas nozīmēja to, ka vīrietis kuru katru brīdi piedzīvos “pilnu paketi” ar bērnu niķiem. Rudīna vēlāk pati stāstīja:
“Mana 3 gadus vecā meita bija ļoti priecīga, pirms mums nācās kāpt lidmašīnā. Būdama tajā, viņa pēkšņi pilnībā izmainīja savas domas, sāka bļaut, spārdīties un ārdīties. “Es gribu nokāpt no lidmašīnas, es nevēlos lidot!” Es no sirds domāju, ka mēs tiksim izsēdināti no lidmašīnas. Kamēr mani abi bērni juka prātā un ārdījās, es izmisīgi centos glābt situāciju.”

Volkers reaģēja uz šo situāciju neraksturīgi viņam, kā viņš vēlāk man paskaidroja telefona sarunā. Viņš vienkārši nolēma palīdzēt. Kā Rudīna aprakstīja, Volkers…

Panāca man pretī un paņēma manu mazo bērniņu, kamēr es centos piesprādzēt savu meitu. Līdzko viņa bija apsēdusies un daļēji nomierinājusies, viņš novērsa meitas uzmanību, lai es varu pabarot dēlu. Beidzot lidmašīnas aizmugurējā daļa neradīja briesmīgu troksni. Lidojuma laikā Tods krāsoja kopā ar Karolīnu krāsojamās grāmatas un skatījās filmu. Viņš iesaistījās ar viņu sarunās, kā arī rādīja un stāstīja visu, kas atradās ārā aiz loga.

Lidojuma beigās Tods bija Karolīnas labākais draugs. Es nezinu, vai viņš pamanīja buču, kuru Karolīna iedeva viņam uz pleca, kamēr abi skatījās ārā pa logu.

Lasi arī: Avicii pirms nāves uzņemtajā dokumentālajā filmā atklāja, ka viņam uzspieda doties koncertturnejās par spīti nopietnajām Vese***as problēmām

Volkers bija paredzējis lidot arī otru reisu, kurā devās arī sieviete ar saviem bērniem. Tods paņēma Karolīnu aiz rokas un izgāja ar viņu cauri lidostas pārbaudēm. Galā viņš palūdza, vai ir iespējams samainīt biļeti, lai varētu sēdēt blakus mūsu ģimenei un vajadzības gadījumā palīdzēt.
Pēc Rudīnas Instagrama un Facebooka ierakstu, kuru viņa tur ielika, jo nepajautāja Toda kontakttālruni vai uzvārdu, – tas vienā rāvienā aplidoja visu internetu. Jau pēc neilga brīža ar ierakstu dalījās vairāk nekā 5000 cilvēki, kas ļoti ātrā tempā pāršalca visu pasauli.

Volkeru un Rudīnu ģimene apgalvo, ka viņu satikšanās bijusi paša Dieva iejaukšanās. Viņi plāno tikties arī nākamajā mēnesī.
“Es nekad nebiju domājusi, ka mans interneta ieraksts nonāktu līdz Brazīlijai, Īrijai, Austrālijai vai Apvienotajai Karalistei,” stāsta Rudīna. “Esmu vienkārša pilna laika māmiņa no ziemeļrietumu Arkanzasas. Taču es priecājos, ka mans ieraksts uzsver to, cik svarīga ir labsirdība un laipna izturēšanās.”

Volkers stāsta, ka neuzskata savu rīcību par kaut ko pārdabisku, taču viņš ir gana priecīgs, ka viņa paraugs sniedz iespēju citiem cilvēkiem aizdomāties par to, cik svarīgi ir būt labsirdīgam un laipnam.

“Kad mēs lidostā šķīrāmies, es nekad nebūtu iedomājies to, ka vēl kādreiz mūžā viņus redzēšu,” piebilstot, ka viņam nešķitis ļoti pārdabiski tas, ka pret cilvēkiem jāizturas ar laipnību un iecietību.

Tāpat vīrietis ir priecīgs, ka sieviete atzina – viņai noderētu palīdzība, turklāt viņa bija ar mieru to pieņemt no nepazīstama cilvēka pasaulē, kura no nepazīstamiem ļoti baidās. “Pats labākais iemesls, kādēļ tas viss tik veiksmīgi izdevās, – Džesika bija ar mieru pieņemt palīdzību, kas mūsdienās ir reta parādība.”

Lūk arī ieraksta orģināls:

https://www.facebook.com/jeskarudeen/posts/1507302572713457

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru