Lidmašīnas pasažieris bija spiests sēdēt blakus bļaujošam un nepaklausīgam bērnam. Viņa apbrīnojamā reakcija pāršalca visu internetu

Jums ir trīs iespējas, kā šādos brīžos rīkoties – divas no šīm rīcībām var padarīt jūs populārus internetā. Iedomājieties savu laimīgo vietu uz šīs pasaules. Un tagad iedomājieties – lai nokļūtu savā sapņu vietā, jums no sākuma nepieciešams sēdēt ekonomijas klasē “American Airlines” lidmašīnā blakus bērnam, kas nemitīgi bļauj un spārdās, turklāt ceļš ilgs pāris stundas.  

Mēs ko tādu esam pēdējā laikā redzējuši bieži – viss pateicoties internetam un sliktām cilvēku reakcijām, kuras nevar palikt nenofilmētas. Ir nofilmēta kāda Ņujorkas darbiniece, kas atkārtoti bļāva uz kādu mazuli “Delta flight” lidojumā, kā rezultātā viņa zaudēja savu darbu (vismaz uz noteiktu laiku). Tad ir arī kāda stjuarte, kas izsēdināja pasažieri kopā ar viņa nemieru cēlāju bērnu. Tad ir arī vēl viens vīrietis, kas nofilmēja raudošu bērnu, ielika šo video YouTube un ieguva interneta slavu.

Taču, šķiet, ka ir vēl viens labs veids, kā reaģēt šādā situācijā. Kāds “American Airlines” pasažieris savas reakcijas dēļ ieguva ļoti lielu interneta slavu.

Iepazīstieties ar Todu Volkeru – divu bērnu tēvs, kas pavisam nesen nosvinēja 30 gadus savā darba vietā. Viņš izmanto lidsabiedrības pakalpojumus vismaz četras reizes mēnesī, šādi dodoties uz darbu.

Lasi arī: Avicii pirms nāves uzņemtajā dokumentālajā filmā atklāja, ka viņam uzspieda doties koncertturnejās par spīti nopietnajām Vese***as problēmām

Viņš bija iekāpis “American Airlines” lidmašīnā, lai dotos uz savu vietu lidmašīnas aizmugurē. Tur viņš saprata, ka visu lidojuma laiku viņam līdzās sēdēs mamma vārdā Džesika Rudīna, kā arī viņas divi bērni: 4 mēnešus vecais Aleksandrs, kas gulēja viņai klēpī, un 3 gadus vecā Karolīna.

Kaut kādu nesaskaņu dēļ lidostā sievietei īsti nebija bijis laika pabarot savu 4 mēnešus veco bērniņu, tādēļ bērns sāka reaģēt tā, kā to darītu jebkura tik maziņa radībiņa. Tad viņas 3 gadus vecā meita vispār izdomāja mainīt savas domas par lidošanu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru