Laulības dzīve sastāv no pieciem posmiem. Ja mūsdienu cilvēks zinātu par šiem pieciem posmiem, nebūtu jāpiedzīvo vismaz 80% no laulību šķiršanām.

Pārpilnības posms
Šajā laikā jūs ar skaidru galvu sākat skatīties uz savu partneri un uz attiecībām kopumā, sajūtu jūra sāk pierimt, jūs lēnām pierodat viens pie otra. Par to liecina izmaiņas jūsu uzvedībā – jūs sākat uzvesties daudz dabīgāk un vairāk relaksējaties.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras tevi bez žēlastības sabradās un liks justies kā pēdējam idiotam!
Riebuma posms
Jebkurās ilgstošās attiecībās nav iespējams iztikt bez šī posma ar šīm izjūtām. Strīdi, otra cilvēka vājību un nepilnību izcelšana – tas viss ļoti raksturīgs šim posmam. Jums šķiet, ka visvieglākais veids, kā tikt no tā visa vaļā, ir vienkārši izšķiroties. Kad ižšķīrāties, pavisam drīz nonācāt jaunās attiecībās ar konfekšu un ziedu posmu, līdz atkal nonāksiet līdz šim riebuma posmam, pārtrauksiet attiecības un vēlreiz sāksiet no sākuma.
Pacietības posms
Šajā posmā partneri kļūst gudrāki. Strīdi vairs nav tik dramatiski, jo jūs abi zināt, ka beigsies strīdi, nevis jūsu attiecības. Ja pāris dara visu iespējamo, lai attīstītu savu pacietību, ar gadiem viņi kļūst aizvien gudrāki. Tā ir pazīme.

Lasi vēl: Šādi ir jāsmaržo vīrietim, lai visas sievietes būtu kā bez prāta viņa dēļ…
Pienākuma un cieņas posms
Šis ir pirmais īstas mīlestības posms, jo līdz šim īsta mīlestība vēl nemaz nebija. Partneri sāk apzinātes savus pienākumus, domājot nevis par to, ko partneris viņam ir parādā, bet gan to, ko viņš var izdarīt sava partnera labā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru