Kurā mēnesī piedzimst gudrākie bērni

Visi vecāki vēlas, lai viņu bērns augtu gudrs, vesels un veiksmīgs. Mammas un tēti ar cerībām un neslēptu satraukumu raugās astroloģiskajās prognozēs par savu bērnu nākotni.

Un tad gadu gaitā viņi atrod apstiprinājumu savulaik lasītajiem stāstiem par planētu un zvaigznāju ietekmi uz bērna raksturu, dabiskajām spējām un personību.

Kā izrādās, ir iespējams negaidīt labvēlību no dabas un ģimenes plānošanas posmā nodrošināt bērnam vislabāko iespējamo dzīves sākumu. Tā nav zīlēšana no zvaigznēm – tā ir zinātne!

Gudrākie bērni

Hārvarda universitātes (ASV) zinātnieku grupa novēroja vairāk nekā miljona bērnu garīgo attīstību vecumā no 6 līdz 15 gadiem.

Pētījums tika veikts Floridas štata valsts skolās. Izrādījās, ka septembrī dzimušie bērni skolā mācās vislabāk, bet augustā dzimušie, gluži pretēji, saņem vissliktākās atzīmes.

Astroloģiski runājot, septembra bērni ir Jaunavas un Svari (no 24. septembra). Jaunavām raksturīga paklausība un viņas visu uztver uzreiz. Svariem jau no mazotnes piemīt tieksme mācīties un radoši darboties.

Pārliecinātākie

Papildus labām sekmēm septembra bērni ir pārliecinātāki, viņiem ir lielākas izredzes iestāties augstskolā un retāk saņem disciplinārsodus.

Mazāk problēmu ar likumu

Pētījumā arī atklājās, ka septembrī dzimušie bērni retāk iekļūst sliktā kompānijā vai izdara noziegumus. Visas tās māmiņas, kuru bērni dzimuši septembrī, neapšaubāmi par to priecāsies.

Lasi vēl: Zāliena kopšana pirms ziemas

Septembra bērni ir labi sportisti

Eseksas Universitātes (Apvienotā Karaliste) pētnieki atklāja, ka rudenī dzimušie bērni ir sportiskāki. Viņi spēj skriet un lēkt par 10 % labāk nekā citi. Iespējams, tas ir tāpēc, ka viņu māmiņas grūtniecības laikā saņēma pietiekami daudz D vitamīna.

Septembrī dzimušie bērni mēdz būt garāki

Pētījumā, kas veikts Bristolē (Apvienotā Karaliste), konstatēts, ka bērni, kas dzimuši agrā rudenī, ir nedaudz garāki nekā ziemā un pavasarī dzimušie.

Pētnieki to skaidro ar to, ka viņu mammas grūtniecības pēdējā trimestrī varēja baudīt sauli un viņu organismā izdalījās vairāk D vitamīna. Tas palīdzēja bērnam labāk augt kauliem.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru