Karaļnama pārstāvji atklāj sentimentālu iemeslu tam, kādēļ princis Harijs steidz tik ātri apprecēties

Ziņas par prinča Harija saderināšanos ar Meganu Marklu daudziem lika brīnīties, galu galā, cilvēki karaliskās kāzas uzskata par patiesi īpašu notikumu. Kopš oficiālās paziņošanas par jaunā pāra saderināšanos gaisā virmo ne mazums baumu. Vieni no aktuālākajiem sarunu tematiem tagad ir tas, ko mugurā vilks Harija līgava Megana un, kas tiks aicināts uz kāzām.

Zināms, ka jau ir apstiprināta oficiālā kāzu vieta un par ceremonijas norises datumu noteikts šī gada 19. maijs. Par populārāko sarunu tematu šajā sakarībā kļuvis tas, kādēļ tad īsti pāris tik steidzīgi vēlas apprecēties.

Daudzi nākuši klajā ar konspirācijas teorijām un pat uzpeldējušas baumas par to, ka Megana varētu būt stāvoklī, tomēr patiesais iemesls ir visai sirdi plosošs. Princis Filips ir Harija vectēvs un viņam pagaišgad apritēja 96 gadi. Skaidrs, ka viņa Vese***a nav tāda kā agrāk.

Tā rezultātā Filips ir pārstājis pildīt daudzus no ierastajiem karaliskajiem pienākumiem, kurus tagad pārņēmis Harijs. Princis Harijs nolēmis precēties šī gada maijā, jo viņš vēlas, lai arī vectēvs varētu redzēt šo patīkamo notikumu. Tas ir patiesi cēls un labestīgs lēmums.

Kā kāzu norises vieta izvēlēta Svētā Džordža kapelā, Vindzoras pilī. Šīs būs īpašas kāzas un par Harija lēmumu pārcelt kāzas uz agrāku datumu var tikai lepoties.

Avots: goodfullness.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru