Kādi augi padzen no mājas naudu un provocē nabadzību

Vai esi kādreiz aizdomājies, kāda ir augu loma cilvēka dzīvē? Un mēs tagad nerunājam par milzīgiem kokiem meža biezoknī vai pat noderīgām lauksaimniecības kultūrām. Mēs runājam par parastām mājas puķēm, kas bieži vien gozējas podos uz palodzes.

Daži cilvēki teiks: “Tās tikai priecē acis, un nekas vairāk”! Un viņiem savā ziņā būs taisnība. Taču patiesībā šie augi nepārtraukti atrodas mūsu mājās un var uzlādēt ar savu enerģiju ne tikai ar pozitīvām, bet arī ar negatīvām vibrācijām. Un kādi tieši ir šie ziedi – par to mēs jums pastāstīsim tālāk mūsu rakstā.

Papardes

Pirmais augs ar negatīvu enerģiju mūsu sarakstā. Papardēm nav vietas mājoklī, jo to spēcīgākās vibrācijas nav īpaši noderīgas cilvēka dzīvē. Pirms daudziem gadiem mūsu senči šo augu uzskatīja par skumju simbolu. Tā dēļ cilvēks, pats to nezinot, var piedzīvot fizisku panīkumu, viņš var bez redzama iemesla kļūt nomākts.

Vēl viens efekts, kas novērojams visiem mūsu sarakstā minētajiem augiem, ir pastāvīgas problēmas finanšu plānā. Tās var izpausties jebkādā veidā: darbā, mājās. Nauda kaut kādu iemeslu dēļ iet kā smiltis cauri pirkstiem, un tie nebūt nav atsevišķi gadījumi. Veiksmīgi uzņēmēji ļoti īsā laikā var viegli pārvērsties par cilvēkiem ar zemiem ienākumiem.

Acālija

Skaista mājas puķe, kas mūsu sarakstā ieņem otro vietu. Lielākā daļa parastu cilvēku nemaz nedomā, kad iegādājas šo augu sev mājās: spilgts pumpurs, nav pārāk jūtīgs pret apkārtējo vidi, lielisks fotogrāfijās. Kāpēc gan to neturēt mājās?

Tikai tad sākas problēmas. Neraugoties uz savu maldinoši maigo izskatu, acālija ir spēcīgs enerģijas vampīrs, kas savam īpašniekam atņem visu enerģiju, īpaši, ja to novietota pie gultas. Ja mājoklī dzīvo ģimene, šis zieds viegli izraisīs pastāvīgus strīdus un neuzticību starp iedzīvotājiem. Ļoti bīstams zieds.

Lasi vēl: Vairāk neizliesi gurķu marinādi: to var izmantot neticami lietderīgi

Efejas

Trešajā vietā mūsu sarakstā ir efejas. Visbīstamākais augs istabas puķu vidū. Pat pats nosaukums kliedz, ka efejas (īpaši indīgās efejas) labāk atstāt savvaļā. Jā, tam ir skaisti zaļas lapas un viegla kopšana gandrīz jebkurā dzīvoklī. Bet cik daudz ir šī skaistuma trūkumu!

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Ja vientuļa sieviete vēlas, lai mājās būtu efejas, viņai draud “tikai” apātija un finansiāla nestabilitāte. Tas jau liek aizdomāties. Turklāt vīrietim nāksies atvadīties no savas personīgās dzīves, jo efejas ir spēcīgākais enerģijas vampīrs vīriešiem. Vīrieša spēks ar šo augu mājoklī samazināsies gandrīz līdz nullei. Precētam pārim būs grūtības, iespējams, visos līmeņos: finansiālā, fiziskā un morālā.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru